Juego de Android.

Els jocs del 2019 més populars per a Android

Si te'ls descarregues, et faran passar estones ben entretingudes

Hem elaborat una llista dels jocs més interessants que pots baixar-te aquest 2019 per als dispositius Android, per si no t'acaben de convèncer les recomanacions de jocs que pots trobar a Google Play. Alguns dels que hem seleccionat són de pagament i d'altres són gratuïts. Sigui com sigui, tots tenen en comú que et faran passar estones ben entretingudes i que estan perfectament adaptats al món de la telefonia mòbil, tal com ha detallat 'Carácter Urbano'.

 • Descobreix quines són: Les 8 millors aplicacions mòbils per als psicòlegs

Els jocs gratuïts per a Android més populars del 2019

Primer de tot, volem fer una ullada als jocs gratuïts més populars per a Android. Si hi vols jugar, et caldrà verificar la compatibilitat de la teva versió d'Android i del teu dispositiu.

1. Fortnite

Aquest joc continua ocupant el primer lloc de la classificació de millors jocs per a Android. Un 'battle royale' en tota regla que, a través del 'crossplay', fa possible que es creuin jugadors de plataformes diferents. Això i els seus gràfics a tot color són alguns dels grans atractius de Fortnite. Els seus jugadors destaquen, a més, que resulta d'allò més excitant combatre per ser el darrer que queda de peu.

 • Te'l pots descarregar a través d'aquest enllaç.

2. PUBG Mobile

És el principal competidor directe del joc que acabem d'esmentar. Les seves sigles equivalen a 'PlayerUnknown's Battleground' i, tot i que la seva popularitat és inferior a la de 'Fortnite', avui en dia en gaudeixen milions de jugadors. A més, cal remarcar que té alguns avantatges en comparació amb el número 1 de la llista: ofereix unes partides no tan frenètiques —en canvi, es prioritzen altres elements com ara l'estratègia o la precisió— i uns gràfics més carregats de realisme.

 • Te'l pots baixar en aquesta pàgina.

3. Asphalt 9: Legends

El joc s'emmarca dins d'una saga que sempre s'ha vantat de posseir els gràfics amb més qualitat de tots els que hi ha per als dispositius mòbils. En aquesta versió, tens la possibilitat de portar un total de 50 vehicles llegendaris que es poden personalitzar al teu gust. L'entrega número 9 d'Asphalt n'ha simplificat i definit de nou el control, cosa que ha aconseguit que la frenètica experiència de conducció del joc millori.

 • El pots aconseguir aquí.

4. Vampire’s Fall: Origin

Es tracta d'un joc de 'sandbox' o món obert, que disposa d'un sistema de combat que es fa per torns. Hi ha molt pocs jocs pensats per a Android que, com aquest, ens donin l'opció de triar línies de diàleg, de parlar amb altres persones que hi juguen o de començar combats PvP. A banda, si gaudeixes amb les històries fascinants sobre vampirs, aquest joc és per a tu.

 • Troba'l a través d'aquest enllaç.

5. Modern Combat 5

Si deixem a banda els jocs de 'battle royale' com ara Fortnite o Garena, hem de remarcar que Modern Combat és, sense cap mena de dubte, el 'shooter' per excel·lència d'Android que podràs descarregar  des de Google Play. Compta amb un bon disseny de campanya i un multijugador més que acceptable. A banda, si el pots fer servir amb un adaptador de palanca de control especial per als dispositius mòbils, la diversió augmentarà encara més.

 • Descarrega-te'l fent clic aquí.

6. Fallout Shelter

Entre els diversos jocs que hi ha per a Android, Fallout Shelter, que es fonamenta en la saga anomenada Fallout, és un dels que ha rebut més bones crítiques. Ens permet dur a terme la gestió d'un refugi que hem de fer servir per mirar de salvar tanta gent com puguem de l'holocaust nuclear. Ara mateix, disposa de més ressenyes positives que no pas el recent Fallout 76.

 • El pots obtenir aquí.

7. Pokémon GO

L'any 2016 va començar la febre d'aquest joc i, en aquell moment, la majoria de gent va creure que acabaria passant la moda. Ara bé, el joc més popular de Niantic, Inc. continua entre els jocs més originals i divertits que hi ha per a Android, i encara hi segueixen jugant milions de persones. Hi ha ben pocs jocs, de fet, que treguin tant el suc a les possibilitats que ens ofereixen la geolocalització i la realitat augmentada. 

 • El pots obtenir a partir d'aquest enllaç.

8. Top Eleven 2019

En cas que gaudeixis amb els jocs que et permeten gestionar temes esportius, aquest joc és el millor que pots trobar de franc. Compta amb una gran comunitat de jugadors, i les possibilitats de gestió que ofereix augmenten cada any. Entre les diferents modalitats que ofereix, una de les més populars és la que et permet visualitzar en directe els partits i decidir en temps real, com un entrenador. Ara bé, no tothom està content amb el sistema de pagament de 'tokens' i micropagament.

 • Aconsegueix-lo en aquesta pàgina.

9. World of Tanks Blitz MMO

Es va introduir a Google Play amb discreció, però avui en dia hi juguen més de 100 milions de persones. Un joc d'acció carregat d'originalitat que ens permet portar un carro de combat i participar en enfrontaments de 7 contra 7, en solitari, per equips o en parelles. Un altre dels seus principals atractius és que compta amb uns gràfics de gran qualitat per a Android.

 • El pots obtenir aquí.

10. Dragon Ball: Legends

S'han fet molts jocs basats en aquesta sèrie del japonès Akira Toriyama. Ara bé, la nostra recomanació particular és aquesta, el darrer títol que Bandai Namco ha desenvolupat. Grans dosis d'acció,  un multijugador immillorable i gràfics excel·lents  són el còctel perfecte d'aquest joc, que no es queda gens enrere de les consoles ni de les versions de sobretaula.

 • Fes clic aquí per descarregar-lo.

11. Brawl Stars

Els autors del gran èxit Clash Royale tornen amb una altra proposta interessant, que aquest cop és ben diferent. Té una mecànica senzilla: permet fer participar un dels 15 personatges que posa a disposició en combats frenètics de 3 contra 3. Tot i que no podem dir que sigui el joc més complet de tot el mercat, constitueix un dels més emocionants.

 • El pots obtenir aquí.

12. The Elder Scrolls: Blades

En cas que no hi hagi sorpreses ni imprevistos a l'últim moment, aquest joc serà l'estrella de l'any. Qui hagi tingut l'ocasió de jugar a alguna de les entregues d'aquesta saga ha pogut comprovar tots els punts forts d'aquest 'sandbox' complet i totalment immersiu. A més, hem de remarcar que els gràfics mantenen el nivell dels que hi havia a Skyrim. Un joc apassionant que tenim a l'abast de forma gratuïta!

 • Si el vols provar, entra aquí.

13. Diablo Immortal

Tot i que el seu tràiler promocional va originar una gran polèmica i algunes crítiques, perquè els seguidors de Blizzard no volien sentir a parlar de res més que no fos una seqüela de Diablo 3 per a l'ordinador i les consoles, aquest joc promet ser un dels millors de l'any per a Android.

 • El pots aconseguir aquí.

14. Hearthstone

A banda de ser un joc de cartes, Hearthstone també és un dels eSports amb més seguidors del planeta. L'èxit de Blizzard aquí es basa sobretot en una mecànica divertida i ben àgil de joc, així com en les possibilitats infinites per tal de completar la baralla. Ha aconseguit enfrontar-se a grans competidors de la talla de The Elder Scrolls: Legends o de Gwent, però el joc anomenat Magic the Gathering: Arena podria treure una versió per als dispositius Android que amenaçaria la seva posició.

 • Descobreix-lo aquí.

15. Super Mario Run

Tot i que hi ha molts jocs dissenyats especialment per a Android que miren d'imitar l'estètica i l'estil del clàssic Mario, n'hi ha ben pocs que estiguin a l'alçada de les circumstàncies. Finalment, Nintendo ens ha pogut proporcionar una versió del seu joc per excel·lència adaptada per als dispositius mòbils. Un joc de plataformes immens que ens permet gaudir durant innombrables hores.

 • Juga-hi a partir d'aquest enllaç.

16. Last Day on Earth: Survival

A Google Play, un altre clàssic són els jocs que impliquen la supervivència contra els zombis. Aquí, ens caldrà perseguir el perfeccionament de la nostra estratègia mentre duem a terme una millora dels campaments a través de recursos nous. Per tal de no caure víctimes de la infecció, podem teixir aliances amb altres jugadors. Això sí: podria ser que acabessin executant una traïció en contra nostra.

 • El pots baixar aquí.

17. Life is Strange

Després d'haver-lo provat, molts jugadors afirmen que es tracta d'una experiència totalment emotiva. Per a Life is Strange, la història té un paper essencial i, per mitjà de les decisions que adoptem i de la capacitat que tinguem a l'hora de tirar enrere en el temps, acabarem conformant una trama molt complexa de personatges dins d'un centre d'educació secundària. Tot allò que fem en aquest joc pot tenir repercussions divertides, però també desastroses.

 • El pots aconseguir aquí.

Els jocs de pagament més recomanables d'Android

En cas que no et faci res destinar diners al fet d'aconseguir bons jocs per al mòbil, hi ha diverses opcions molt recomanables.

18. GTA: San Andreas. Preu: 7,99 euros

Ja podem tenir al telèfon el títol per excel·lència de Rockstar per a la PS2, amb la mateixa qualitat de les funcionalitats i dels gràfics de la versió original. Les malifetes que pots fer mentre vas voltant per Los Santos continuen oferint la mateixa diversió de sempre. A més, en cas que siguis un apassionat de la saga, també pots trobar GTA III i Vice City.

 • El pots aconseguir aquí.

19. Final Fantasy IX. Preu: 22,99 euros

Pots gaudir de qualsevol dels jocs d'aquesta saga al teu mòbil fins a la seva novena entrega, que és la que et presentem aquí. En aquest cas, Final Fantasy IX ens ofereix una història veritablement apassionant a través de moltes hores de joc i d'un sistema de lluita per torns que va representar tot un punt d'inflexió en el seu moment.

 • Aconsegueix-lo a través d'aquest enllaç.

20. Baldur’s Gate II. Preu: 10,99 euros

Els jugadors amb més experiència segur que recorden amb molt d'afecte la primera entrega de Baldur's Gate, que apareixia l'any 1998 per a l'ordinador. En aquest cas, Baldur's Gate II Enhanced Edition constitueix una adaptació del conegut títol del joc de rol que treu la inspiració de Dungeons & Dragons, un popular joc de taula. Un joc realment deliciós per als apassionats dels RPG més clàssics.

 • El pots obtenir aquí.

21. Neverwinter Nights. Preu: 11,99 euros

Aquest joc és gairebé tan mític com la saga Baldur's Gate. De fet, tenen diverses similituds, tot i que la història que ens explica és ben diferent. Els gràfics que hi apareixen han experimentat una millora notable i tant la versió del telèfon com la de l'ordinador disposen d'un multijugador 'cross-platform'.

 • El pots obtenir aquí.

22. Football Manager 2019 Touch. Preu: 16,99 euros

Una mica més amunt hem parlat de Top Eleven com el joc de gestió esportiva més interessant que existeix per a Android. Pel que fa als jocs 'premium', però, el millor simulador de tots és Manager Mobile, que ens ofereix la possibilitat de gestionar una gran varietat d'aspectes relacionats amb el nostre club, a través d'una completa base de dades. De fet, cada any s'hi afegeixen funcionalitats noves i una interfície gràfica que és més intuïtiva de fer servir.

 • El pots aconseguir aquí.

23. El Misterioso viaje de Layton. Preu: 17,99 euros

Tot i que es troba entre els jocs més cars que hi ha per a Android, aquesta versió del reconegut joc de puzles per a la consola Nintendo 3DS s'ho val. Aquí, ens caldrà donar un cop de mà a la filla del professor, que necessita trobar el seu progenitor. Per aconseguir-ho, haurem d'ajudar-la a resoldre  trencaclosques, endevinalles i minijocs. Una opció totalment recomanable si tens ganes de pensar una estona.

 • El pots trobar aquí.

24. Monument Valley 2. Preu: 5,49 euros

Es tracta d'un recorregut per nivells diferents que ens farà resoldre diversos puzles geomètrics. Els seus punts forts són els bonics nivells farcits d'il·lusions òptiques i de secrets, la seva esplèndida banda sonora i el fet que tingui la dificultat perfecta per atrapar-te  sense que hi puguis fer res.

 • El podràs trobar aquí.
 • Potser t'interessa: Les 15 millors aplicacions per amagar les infidelitats