Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Candela Serrat i Dani Muriel

Candela Serrat, emocionada, parla sobre la seva boda amb Daniel Muriel

L'actriu ha explicat en una entrevista com li va demanar matrimoni la seva parella
Candela Serrat i Dani Muriel
Candela Serrat parla sobre la seva boda amb Daniel Muriel | CatalunyaDiari.cat

Candela Serrat, la filla del conegut cantautor català, va fer públic el passat 1 de gener que al llarg d'aquest any passaria per l'altar amb la seva parella, l'actor Daniel Muriel. Ara, la filla de Joan Manuel Serrat ha concedit una breu entrevista a la revista 'Diez Minutos' durant la celebració dels Premis Gaudí, on ha fet públic com li va demanar matrimoni el que serà el seu futur marit, explicant que «no s'esperava res».

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Candela Serrat no creu que es casi aquest 2019

Candela Serrat ha parlat sobre el tema que més interès ha suscitat entre els mitjans en les darreres setmanes: la seva boda amb l'actor Daniel Muriel, conegut pel seu paper a la sèrie 'Escenas de matrimonio', entre altres. En aquest sentit, la jove ha explicat que la notícia ha causat una gran alegria als seus pares, si bé ha reconegut que «no tenen massa opcions, ja que és l'únic home que he portat a casa».

A més, tot i confessar que la parella d'artistes té pensat formar una família, explica que és un projecte «a llarg termini», ja que considera que «encara ens queda molt per gaudir com a parella». També ha fet informat que encara no té padrí de noces, ja que ni tan sols sap «quin tipus de boda celebrarem», així com tampoc han decidit data, tot i que creu que no serà durant aquest 2019.

La filla de Serrat explica com va ser la petició de matrimoni

Respecte a com i quan es va produir la petició de matrimoni, Candela Serrat diu que no s'esperava res. «Sap guardar molt bé els secrets, cosa que jo no», explica l'actriu, que continua narrant que  «va ser molt bonic, vam anar a passar la nit de Cap d'any a casa d'uns amics, i mira...».

La filla de Serrat però, no s'ha quedat aquí, i ha volgut donar més detalls sobre aquell moment, el qual recordarà tota la vida: «A més,  els nostres amics es casen aquest any, i estaven 'pressionant' molt des de feia temps. Va ser d'allò més emocionant!».