La filla de Joan Manuel Serrat passarà per l'altar aquest 2019

Candela mostra a Instagram el seu anell de compromís amb Daniel Muriel, a qui va conèixer rodant la sèrie 'Seis Hermanas'
La filla de Joan Manuel Serrat anunciava el seu compromís a través d'Instagram | CatalunyaDiari.cat

 

El 2019 apunta maneres per a la família Serrat. La filla petita del cantautor va escollir el primer dia de l'any per anunciar que passarà per l'altar per casar-se amb un seu company de professió, l'actor Daniel Muriel, conegut per aparèixer en sèries populars com 'Escenas de Matrimonio'. Les càmeres van ser el primer testimoni de la parella, que es va conèixer durant la gravació de l'exitosa sèrie 'Seis Hermanas' de Televisió Espanyola.

 

 

«Aquest any no he publicat les meves fotos preferides del 2018 perquè per a mi hi ha una clara guanyadora», escrivia l'actriu al seu perfil d'Instagram per felicitar l'any nou, junt amb una imatge del seu anell de compromís, encara sense data confirmada.

 

 

Candela també canta bé

Senzilla, sensible i amb un punt de timidesa. Així és la filla del creador de la mítica cançó 'Mediterráneo', de la que sempre s'ha mostrat orgullós. L'actriu va sortir a pantalla per primera vegada a la coneguda sèrie 'La Riera', després d'adquirir una gran formació teatral a l'escola 'Lamda', a Londres.  

 

La filla de Joan Manuel Serrat no ha volgut aprofitar-se mai del seu popularisme | EFE

 

Candela sempre ha defensat que el seu pare havia respectat totalment la seva llibertat absoluta per escollir a què volia dedicar-se i, de fet, ella mai s'ha aprofitat del seu popularisme. Tot i així, comparteix l'amor per la música amb Joan Manuel Serrat, ja que toca el piano en la intimitat i té bona veu, com demostrava al 'film' musical de TV3 'Cançó per a tu'. Però el seu és el món de la interpretació, que comparteix feliçment amb el seu promès.

 

 

 

El petó de 'Pasapalabra'

La parella va protagonitzar un romàntic petó a 'Pasapalabra' fa unes setmanes | CatalunyaDiari.cat

 

L'amor de la parella salta a la vista. Fa unes setmanes van participar de convidats al programa 'Pasapalabra' de Telecinco i van protagonitzar 'el petó' com una mostra apassionada de la notícia que arriba ara per alegria de Serrat. Tots dos van lluir-se encertant totes les preguntes de la primera prova i Daniel Muriel no va dubtar en aixecar-se de la cadira per regalar un moment romàntic als espectadors.

 

La parella suma ja gairebé quatre anys junt. Dani havia mantingut una relació durant cinc anys amb 'la noia del temps' de Telecinco, Flora González i després va tenir una relació fugaç amb l'actriu i cantant Cristina Castaño, sorgida entre hores de rodatge i de petons a la funció 'Cabaret'. Però la història va acabar sobtadament quan Daniel va conèixer Candella Serrat, que el va captivar.