El forense espanyol que va practicar l’autòpsia a Biondo serà investigat

L’audiència Provincial de Madrid admet a tràmit la demanda dels pares de Mario Biondo després d’haver estat desestimada en el passat

Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva | CatalunyaDiari.cat

Aquest mes de maig farà sis anys des que el cos de Mario Biondo, espòs de Raquel Sánchez Silva, es va trobar sense vida a casa seva. Després d’una autòpsia i de la recollida de proves, els experts van concloure que es tractava d’un suïcidi, versió que els pares del jove càmera sempre han negat. Tal com informa ‘La Coctelera’, el forense del cas Biondo serà investigat, fet que dóna un gir inesperat al cas.

Els pares, contra la versió del forense

La parella del càmera, Santina i Pippo Biondo, celebren la decisió de l’Audiència Provincial de Madird, ja que mai han cregut que el seu fill s’hagués suïcidat; fins i tot va demanar dues autòpsies extres a la Justícia Italiana. La segona de les autòpsies va aportar uns resultats diferents de la primera, i ara resten a l’espera de rebre els resultats de la tercera de les autòpsies, que seran decisius. Davant de les diferències entre l’informe forense espanyol i l’italià, però, els pares van decidir demandar el primer.

La família de Mario Biondo mai ha cregut la versió del suïcidi | Lecturas

 

La demanda contra el doctor espanyol que va interposar la parella fou desestimada, però després de recórrer-la, ara l’Audiència Provincial de Madrid l’ha admès a tràmit. Després de sis anys d’espera, la família de Mario Biondo declarava en el mitjà digital ‘Look’ que «ens sentim molt bé. Tota la veritat veurà la llum».

  • Més informació relacionada: La mare de Mario Biondo està esperançada amb la tercera autòpsia al seu fill

Va ser un cop molt dolorós per la família

La mort de Mario Biondo, de només 36 anys, va causar molt dolor a la família i també a Raquel Sánchez Silva, la seva dona. Els familiars han hagut de veure el cos de Mario exhumat fins a dues vegades per practicar les autòpsies que s’han sol·licitat. Mentre els pares de Mario lluitaven per demostrar que el seu fill havia sigut assassinat, la periodista Raquel Sánchez es resignava a acceptar el suïcidi del seu marit.

Raquel Sánchez Silva a l'enterrament de Mario Biondo | Archivo España Diario

 

Un dels motius pels quals Mario podria haver-se suïcidat, confirmava Raquel, és que el càmera havia sigut diagnosticat d’oligospèrmia, una malaltia que provoca que els homes tinguin pocs espermatozoides. Aquest argument es reforça amb el fet que Mario, la mateixa nit de la seva mort, busqués per internet si el consum de cocaïna podia afectar la qualitat de l’esperma. El que queda ara és esperar fins a finals de mes, quan es sabrà si l’autòpsia que ha sol·licitat la família de Mario Biondo esclareix les causes de la seva mort.

  • També pots llegir: La família de Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, diu saber qui és l'assassí

Comentaris

envia el comentari