Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Els famosos també es bolquen amb el cas del petit Julen

Alejandro Sanz, Malú, Carlota Corredera, Pablo Alborán... són molts els famosos que han donat suport amb el rescat del petit

Imagen del pequeño Julen
Imatge del petit Julen | El Mundo

 

La desaparició de Julen ha causat una gran commoció a nivell nacional i internacional. Diversos mitjans es fan ressò cada dia dels avanços en l'excavació del túnel que conduiran a trobar al petit. A l'interior d'un pou de la localitat malaguenya de Totalán, Julen, de tan sols dos anys, espera que el rescatin aviat malgrat les múltiples complicacions que no deixen de sorgir durant el rescat i que posen en suspens a família i amics.

Famosos bolcats amb el seu cas

Són molts els famosos que s'han bolcat amb la família del petit desaparegut des de fa ja una setmana. Encara que el rescat es troba en la seva fase final, el desenllaç d'aquesta tràgica història encara està per veure's. A part de la seva família, són molts els famosos que s'han bolcat amb el rescat a través de les xarxes socials.

«Esperar és una de les proves més dures d'aquesta vida. El teu tricicle, la teva família i tota Espanya t'espera. #MiManoAJulen», escrivia Alejandro en un post d'Instagram (@alejandrosanz).

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

El post a Instagram d'Alejandro Sanz | Instagram

 

D'altra banda, Antonio Banderas enviava  ànims als seus pares i agraïa el treball incansable dels professionals que es trobaven, dia rere dia, intentant salvar la vida de Julen. «En suspens davant el rescat del petit Julen a Totalán. Tota la força i tota l'esperança per als pares i familiars. Agrair tot el treball i esforç dels equips de rescat» escrivia l'actor el Twitter (@antoniobanderas).

Després de les  crítiques rebudes per emetre un especial informatiu sobre les tasques d'excavació. Carlota Corredera (@carlotacorredera), presentadora de 'Salvame', no ha dubtat a pujar una emotiva imatge al seu compte d'Instagram amb les etiquetes #todosconjulen #hope #esperanza. La mateixa imatge d'un pou subterrani també era compartida per la cantant Malú.

El post de Malú en el seu Instagram | Instagram

 

El seu paisà, Pablo Alborán, també mostrava la seva tristesa davant la notícia en Twitter (@pabloalboran). «No em separo de la televisió tenint esperança pel petit Julen.  Tot el meu afecte pels familiars. Estem amb vosaltres. Una abraçada molt forta a tots els efectius que treballen en el rescat». Per part seva, Sara Sálamo pujava un 'stories'  amb una fotografia d'ànim al seu compte d'Instagram (@sarasalamo). 

El final cada vegada més a prop

Avui, diumenge 20 de gener, fa una setmana que Julen va desaparèixer.  L'equip de rescat, malgrat les complicacions, treballen sense parar per rescatar al petit com més aviat millor.

Novedades sobre el rescate de Julen
Novetats sobre el rescat de Julen | La Vanguardia

 

Actualment, han excavat 40 dels 60 metres que tenien previstos  per a avui, diumenge 20 de gener. Ara s'espera que al llarg de la tarda arribin fins al tap format, per a crear un tunel horitzontal d'uns 4 metres que el portin a aconseguir el petit Julen.

  • També pots llegir: La perforació del túnel per rescatar Julen es retarda per culpa d'una gran roca