Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros se sent feliçment enamorat

Kiko Matamoros confessa que té una nova parella i està enamorat

El col·laborador 'Sálvame' confessava en directe que esta enamorat d'una jove de 32 anys que es diu Cristina i té sang brasilera

Kiko Matamoros se sent feliçment enamorat
Kiko Matamoros se sent feliçment enamorat | LA COCTELERA

 

El polèmic col·laborador de 'Sálvame', Kiko Matamoros, ha confessat al programa de ‘Telecinco’ que està enamorat. Després de 20 anys de relació, el matrimoni format per Kiko Matamoros i Makoke protagonitzava una inesperada separació fa uns mesos. Des de llavors, la seva vida ha estat exposada a les càmeres i als programes del cor, esdevenint notícia dia rere dia.

Tant a l’un com l’altre se’ls ha relacionat amb diverses parelles, i inclús Kiko Matamoros se l’havia vist coquetejant amb la concursant de 'realities' Sofia Suescun.

Kiko Matamoros revela que està enamorat

Dijous passat al programa ‘Sálvame’, mentre el col·laborador estava realitzant la seva secció del 'defensor de l’espectador', va confessar que tenia parella i que estava molt enamorat. L’única que sabia la notícia era la seva filla Laura, ja que els seus altres fills s’assabentaven de la notícia a la vegada que tota Espanya.

Kiko Matamoros confessava a la seva secció que té parella i que està molt enamorat
Kiko Matamoros confessava a la seva secció que té parella i que està molt enamorat | LA COCTELERA

 

L’afortunada en qüestió, va explicar Kiko, es diu Cristina, té trenta anys i «no es dedica a la televisió, és mare, d’aquí, però amb sang brasilera». A continuació va detallar: «va ser un amor a primera vista i estic molt orgullós i encantat amb ella. Portem relacionant-nos al voltant d’un mes. És espectacularment guapa, una 'morenassa' amb la que estic encantat i tinc intenció de consolidar la relació. Estic enamorat i absolutament convençut d'allò que sento; si ella vol, us la presentaré en el moment oportú. M’aporta felicitat, tranquil·litat, i m‘equilibra».

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

El col·laborador ha admès que fa pública la relació a causa dels rumors continus als quals es veu sotmès sobre relacions amb dones; reconeix que la seva parella ho passa malament amb el fet que se li atribueixin relacions cada dos per tres i que per això ha decidit fer-ho públic i d’aquesta manera donar-li a ella el lloc que li correspon. «Ho he explicat perquè estic fart que se m’atribueixin relacions i ella pateix molt amb aquestes coses» ha confessat.

El col·laborador està fart que se li atribueixin falses parelles
El col·laborador està fart que se li atribueixin falses parelles | LA COCTELERA

 

Makoke, d'escapada romàntica

Mentrestant, la seva exdona Makoke, aïllada de tot el rebombori, està de viatge a Milà; ha marxat a una escapada romàntica a Roma amb la seva actual parella Tony Spina, amb qui sembla que tot rutlla la mar de bé.

Makoke, aliena a la notícia de Kiko, d'escapada romàntica a Milà amb Tony Spina
Makoke, aliena a la notícia de Kiko, d'escapada romàntica a Milà amb Tony Spina | LA COCTELERA

 

La revista ‘Lecturas’ publicava unes imatges d’ells dos abraçats i somrients pels carrers de Milà. Un viatge que deu ser un bri d’aire fresc per a Makoke; ja que pocs dies abans es trobava en ple conflicte per la seva suposada relació que va mantenir amb l’actor americà Brad Pitt. Pel que fa a  la seva parella Makoke confessa que «estar amb ell és oxigen». Quan torni d’Itàlia, però, li espera la bona nova del seu exmarit, que no sabem com l'afectarà.