Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Carme Chaparro serà la nova cara de les tardes de 'Cuatro'

Mediaset rectifica i mantindrà els informatius de cap de setmana

Amb Roberto Arce i Marta Reyero es mantindran al capdavant els informatius però s'actualitzarà el format a un magazín informatiu
'Cuatro' confia en Roberto Arce per a les notícies de cap de setmana
'Cuatro' confia en Roberto Arce per a les notícies de cap de setmana | LA COCTELERA

 

Després d’emetre el comunicat de cancel·lació de 'Noticias cuatro' de cara al 15 de febrer, la qual cosa involucrava també l’anul·lació dels informatius del cap de setmana, sembla que Mediaset ha rectificat en la seva decisió.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Roberto Arce i Marta Reyero seguiran als informatius

Així doncs, Mediaset ha pres la decisió de continuar amb els informatius de cap de setmana, però canviant totalment el seu format. Dissabtes i diumenges continuarem veient el rostre de Roberto Arce al capdavant de les notícies, juntament amb Marta Reyero, tractant el contingut més actual juntament amb connexions en directe.

Roberto Arce i Marta Reyero continuaran en els informatius dels caps de setmana
Roberto Arce i Marta Reyero continuaran en els informatius dels caps de setmana | LA COCTELERA

 

Amb la mateixa durada que els anteriors informatius, el nou format de magazín informatiu mantindrà l’equip de 'Noticias Cuatro' amb una emissió al migdia i possiblement una de nocturna.

'Cuatro al día', el nou programa de les tardes

D’altra banda, la productora ha presentat el programa 'Cuatro al día' com l’epicentre informatiu de la cadena, sent Carme Chaparro l’encarregada de donar pas als continguts des del plató, amb Adela Úcar com a reportera.

 

La periodista Carme Chaparro serà la nova cara de les tardes de 'Cuatro' | CUATRO

 

Adela serà la responsable d’exercir de corresponsal acompanyada d’un equip de cinc professionals, amb l’objectiu d’arribar a les novetats més rellevants de tot el país.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

L’horari d’emissió començarà a les 17.15 hores amb una durada de 3 hores i 15 minuts, fent competència directa al programa 'Más vale tarde' de laSexta. D’aquesta manera, 'Cuatro' espera remuntar l’audiència de les tardes, després que el programa 'Te vas a enterar', estrenat en 2012 i cancel·lat un any després, fracassés estrepitosament.

Adela Úcar torna a 'Cuatro' com a reportera de 'Cuatro al día'
Adela Úcar torna a 'Cuatro' com a reportera de 'Cuatro al día' | LA COCTELERA

 

Amb la intenció d’atraure l’audiència d’aquesta franja horària, Mediaset vol revifar les tardes amb una proposta definitiva, ja que programes com 'MYHYV' o 'Dani y Flo' no estan sent prou atractius o estan sent anul·lats.

Carme Chaparro molt satisfeta amb el canvi

La periodista catalana ha confessat sentir-se emocionada amb aquest nou projecte, ja que serà la primera vegada que estigui al capdavant d’un programa presentat per ella mateixa. Amb la primera promo de 'Cuatro al día' gravada, Carme Chaparro tractarà la informació de les novetats més importants en directe, mentre Adela Úcar ens informa a peu de carrer.

Carme Chaparro i el seu nou projecte professional | LA COCTELERA