Mario Vaquerizo i Alaska

Alaska sobre Mario Vaquerizo: «Està una mica millor»

La cantant ha explicat que el seu marit es recupera favorablement dels seus problemes d'esquena

Conscient que l'estat de salut del seu marit preocupa els seus seguidors, Alaska ha volgut deixar clar que els problemes d'esquena que pateix el cantant de Nancys Rubias evolucionen favorablement. En concret, ha explicat al programa 'esRadio', on col·labora de manera habitual, que Mario Vaquerizo «està una mica millor».

Quelcom que, més enllà de tancar la polèmica, també tranquil·litza als fans  després que, a finals de la setmana passada, Vaquerizo preocupés amb el seu estat de salut amb una sèrie de publicacions enigmàtiques a les xarxes. 

Un inici d'any desafortunat

Cal recordar que el cantant del grup Nancys Rubias  va passar unes festes de Nadal una mica atípiques com a conseqüència d'uns problemes de salut que li van impedir fer vida normal. 

Vaquerizo va voler informar els seus seguidors de la seva situació a través del seu compte d'Instagram. «Porto diversos dies desaparegut i dins del llit per un pinçament, o com es digui, a l'esquena que em segueix tenint K.O i sense ganes de revetlla de cap d'any ni de contestar els missatges ni de parlar (i mira que això és difícil)», apuntava.

D'aquesta manera, el cantant feia referència als  forts dolors a l'esquena que han fet que hagi de passar el Nadal en repòs i amb medicació. Tot i això, ha pogut aprofitar aquests dies per continuar escrivint el seu llibre.

Per tal de tenir informats els seus seguidors, que en tot moment li han donat ànims i força per fer més dolços aquests moments tan durs,  Vaquerizo anava explicant la seva evolució a les xarxes socials. De fet, el dia de Reis va publicar que «els meus dolors segueixen però no podran amb aquesta Nancy pesada».

Alaska confirma la seva evolució favorable

D'altra banda, la seva dona també ha volgut deixar clar que  l'estat de salut del cantant de Nancys Rubias està controlat.  Durant la seva aparició al programa 'esRadio', l'artista mexicana va apuntar que «està una mica millor. És el nostre petit geperut de Paris». Respecte al motiu de la seva malaltia, Alaska ha confessat que encara no està confirmat exactament quina és la causa però va dir que l'estrès podria ser el desencadenant.

Finalment, la cantant de Fangoria va explicar que Vaquerizo estava aprofitant el temps de repòs per escriure el seu llibre però va dir que «ho fa només amb una mà perquè amb l'altra no pot».