Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja va acudir a l'hospital per uns dolors molt forts

Anabel Pantoja, hospitalitzada pel seu delicat estat de salut

L'extrema dieta a la qual se sotmet i l'excés d'exercici físic podrien ser els causants del seu ingrés hospitalari
Anabel Pantoja va acudir a l'hospital per uns dolors molt forts | LA COCTELERA

 

La sorpresa va saltar el passat dimarts a 'Sálvame'. Una de les seves col·laboradores cabdals, Anabel Pantoja, havia estat ingressada d'urgència a causa del seu delicat estat de salut. Segons explica 'La Coctelera', Kiko Hernández, qui va comunicar el fet, va revelar que es tractava de la neboda d’Isabel Pantoja, Anabel Pantoja.

«Hem tingut les nostres desavinences, però vull fer-li arribar tot el meu suport a Anabel Pantoja que es troba a l’hospital», va explicar, visiblement afectat, el col·laborador. «Et vull aviat aquí», va desitjar-li a la seva companya de feina.

Preocupació pel seu estat de salut

Se sap, fins i tot, que Anabel Pantoja va acudir a l’hospital sola, a causa d’uns dolors tan forts que no li permetien sostenir-se en peu. Kiko Hernández va confessar que la col·laboradora «està bastant malament», fet que va agreujar la preocupació per la resta de companys del plató.

Kiko Hernández anunciava que la col·laboradora es trobava molt malament
Kiko Hernández anunciava que la col·laboradora es trobava molt malament | TELECINCO

 

Mentre es trobava ingressada Anabel Pantoja no va comunicar la seva situació a les xarxes socials, tot i que sempre és molt activa i propera amb els seus seguidors. Tampoc va fer cap menció encara sobre el seu estat de salut. 

  • També pots llegir: Anabel Pantoja treu a Kiko Hernández de les seves caselles a 'Sálvame' per comprar-lo amb Kiko Rivera

D’altra banda, es va poder veure a la neboda d’Isabel Pantoja amb una via intravenosa per la qual li subministraven els medicaments que li podien ajudar a disminuir els símptomes que patia.

El repte SIMOF, l'agreujant del problema d'Anabel Pantoja

Molt motivada per poder desfilar en la passarel·la SIMOF, la cosina de Kiko Hernández duia a terme una rutina estricta d’exercicis i seguia una dieta per a poder aprimar-se. El fet de prioritzar al màxim l’atenció de la seva alimentació i el fet de perdre pes poden haver estat les causes perquè el seu cos hagi acabat esgotat.

La seva meta és poder desfilar a l'edició del 'Salón Internacional de Moda Flamenca' el pròxim 8 de febrer. Gràcies a les seves xarxes socials hem pogut seguir aquesta dieta rigorosa i el tipus d’exercici que està duent a terme.

Els àpats, compostos per menjars a la planxa, amanida i moltes verdures, a més de molta dedicació a l’esport, poden haver estat els causants de posar al límit el cos d’Anabel Pantoja.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

El cert és que no han passat més de tres setmanes des que la neboda d’Isabel Pantoja es va plantejar aquest repte, i a la gala del passat diumenge  la vam poder veure amb menys pes i volum i amb una actitud molt alegre. És per aquest motiu que el seu ingrés ens ha sobtat a tots.

  • També pots llegir: Alejandro Albalá reclamarà la seva part dels béns de guanys a Chabelita

Un repte que segueixen moltes cares conegudes

Anabel Pantoja no és l'única persona en aventurar-se a realitzar el repte SIMOF per poder desfilar. Altres celebritats com Amor Romeira i Noelia López també han optat per aquest mètode estricte d’entrenament per a definir els seus cossos.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram