Asraf viatja a Turquia amb Chabelita per celebrar el seu aniversari

La filla d’Isabel Pantoja i el 'Mister Univers' ja no s'amaguen, i tothom dona per confirmada la seva relació
Isa i Asraf van gaudir del seu viatge a Turquia | GTRESONLINE

 

Asraf va voler celebrar els seus 23 anys amb bona companyia. Segons va confirmar 'La Coctelera', el 'Mister Universo' va viatjar a Turquia amb Chabelita i Álvaro Carrellan, un amic que tenen en comú els dos exconcursants de ‘Gran Hermano Vip’.

 

Tot i que els protagonistes encara no han confirmat res, els rumors d’una possible relació entre Asraf i Isa Pantoja agafen cada dia més força. Però ells continuen preferint no parlar sobre els seus sentiments i, fins i tot, van optar per no publicar cap fotografia a les seves xarxes socials durant la seva escapada a Turquia.

 

 

Però els seguidors de la parella han pogut conèixer alguns detalls d’aquest viatge gràcies a Carrellan, que és una mica menys discret i va decidir compartir alguns moments al seu compte d’Instagram.

  

Un hotel de luxe

Pel que fa a l’allotjament, es van decantar per un hotel d’Istanbul amb habitacions luxoses i una zona d’Spa comuna. Tot i que no hi ha cap fotografia que mostri els dos exconcursants de ‘Gran Hermano Vip’ gaudint de les instal·lacions de l’hotel, és probable que hagin compartit moments íntims al jacuzzi.

 

 

Durant el dia, van visitar els tradicionals mercats de la ciutat i no van dubtar en provar les delícies de la gastronomia turca

 

Isa descansat durant la seva nit de festa a Turquia | Instagram

 

Un cop arribada la nit, no es van privar de sortir de festa, tal com mostren les fotografies i els vídeos que va publicar Carrellan. De fet, es pot intuir que una de les nits va ser molt intensa perquè es pot veure a Chabelita dormint en una espècie de limusina

 

El moment clau de la nit

Però sense dubte, el moment més destacat d’aquella nit va ser quan l’amic va preguntar a Asraf el següent: «Com es diu la teva parella?». El model no va dubtar en contestar: «Isa, es diu Isa». Tota una declaració d’intencions.

  

D’altra banda, la germana de Kiko Rivera va intrigar als seus seguidors amb la felicitació que va dedicar al Mister Universo pel seu aniversari. «Feliços 23: Perquè compleixis molts anys més i perquè et canviïn el costum de desaparèixer».

 

 

Per la seva part, Asraf es va quedar amb més ganes de celebrar el seu aniversari i va decidir convidar tots els seus amics a un restaurant de Madrid. Entre els assistents es va poder veure a Mónica Hoyos i a Isa Pantoja.