Rafa Nadal discuteix amb Xisca en un restaurant i uns reporters ho capten

A les imatges es pot observar el moment de gran tensió que vivien el tenista i la seva parella
Rafa Nadal i Xisca estaven disfrutant d'uns dies a París
Rafa Nadal i Xisca estaven gaudint d'uns dies a París | CatalunyaDiari.cat
 

Rafa Nadal i Xisca Perelló sempre han sigut l'exemple d'una parella perfecte, discreta, estable i feliç. Mai han transcendit problemes ni desavinences entre els dos i sempre han mantingut l'aparença d'una parella sense alts ni baixos. No en va, fa catorze anys que estan junts i es coneixen des de la infància.

  

Ara bé, en totes les relacions pot haver-hi mals moments en què s'acaba discutint; Xisca i Rafa no en són una excepció, i ho hem pogut veure aquests dies, en unes imatges en les quals, segons informava 'La Coctelera', se'ls havia enganxat discutint en un restaurant.

 

Captats en un restaurant de París

Rafa Nadal és mundialment conegut pel seu èxit com a tenista, i a més a més, sempre ha destacat per les seves qualitats personals d'humilitat, capacitat de treball i paciència. Tot i això, sembla que l'esportista a vegades també s'exalta, i així ho demostra l'escena que van poder captar uns reporters en un restaurant de París on es trobava la parella.

 

Rafa i Xisca van ser vistos en un restaurant de París
Rafa i Xisca van ser vistos en un restaurant de París | CatalunyaDiari.cat

 

 

  • Notícia relacionada: La Davis de Piqué, molt criticada: «No té res a veure amb el tenis»

 

Les imatges de la discussió

Rafa Nadal i Xisca Perelló es preparaven per a un dinar en un restaurant parisenc, aprofitant els dies de descans que estaven passant a la capital francesa, quan alguna cosa va iniciar la discussió. A les imatges captades pels reporters es poden veure els semblants seriosos que ambdós tenien.

 

La cara del tenista reflexa la tensió de la conversació
La cara del tenista reflecteix la tensió de la conversació | CatalunyaDiari.cat

 

Els reporters van viure en primera persona l'escena, i fins i tot hi va haver algun moment de bastant tensió, en què el tenista va alçar els braços i les mans aïradament, fent palesa la seva disconformitat amb la conversació que estaven tenint.

 

En un altre punt de la discussió, es va poder observar com Xisca s'enduia les mans al cap, símptoma clar del nerviosisme i la tensió que es palpava en aquells moments entre els dos. Les fotografies han sobtat al públic perquè la parella no té el costum de mostrar aquesta imatge d'ells i solen mantenir les formes; això sí, tot i la tensió de la vetllada, van abandonar el restaurant junts.

 

Xisca s'endu les mans al cap
Xisca s'endú les mans al cap | CatalunyaDiari.cat

 

Xisca Perelló, sempre al costat de Rafa Nadal

A Xisca Perelló la coneixem des que Rafa Nadal va començar a despuntar com a tenista, tot i que ella sempre ha procurat mantenir-se en un discret segon pla. Ser la parella d'un tenista d'elit no deu ser cosa fàcil, però ella sempre ha destacat per mostrar-se com una noia senzilla, discreta i que a més treballa per la Fundació Rafa Nadal on és directora de projectes.

 

Xisca i la mare de Rafa Nadal, sempre juntes en els partits
Xisca i la mare de Rafa Nadal, sempre juntes en els partits | CatalunyaDiari.cat

   

Per si no fos prou, la relació de la mare del tenista amb Xisca sembla que és idíl·lica, ja que sovint se les pot veure juntes animant a Rafa des de les grades durant les seves competicions.

 

  • Notícia Relacionada: Roger Federer: «La Copa Davis no ha de convertir-se en la Copa Piqué»


Comentaris

envia el comentari