Aurah Ruiz, protagonista del nou videoclip d'Omar Montes

La canària apareix al videoclip d'Omar amb un canvi de 'look' radical i una estètica diferent a l'habitual

Aurah Ruiz i el seu canvi de 'look'
Aurah Ruiz i el seu canvi de 'look' | INSTAGRAM

La nova estratègia de màrqueting d'Omar Montes passa per incloure en el seu pròxim videoclip, una noia espatarrant, i si aquesta és famosa, millor. Així ho ha fet, fitxant la seva companya de 'reality' Aurah Ruiz, que és la protagonista del seu nou videoclip en què la canària apareix realment transformada.

Amics, o alguna cosa més  

A més a més, no els uneix tan sols una relació professional. Fruit del seu pas per la casa de 'Gran Hermano', i tal com avançava 'La Coctelera', sembla que els dos concursants han forjat una bona amistat, o potser alguna cosa més, ja que les imatges que han publicat junts a les xarxes delaten una gran complicitat entre els dos i se'ls pot veure en una actitud molt afectuosa.

Omar i Aurah estan molt units
Omar i Aurah estan molt units | INSTAGRAM

Aurah Ruiz, exconcursant de 'GH VIP 6', és el prototip de dona que sol aparèixer en els videoclips del cantant, així que aquest no deuria dubtar ni un segon a l'hora de demanar a la canària ser-ne la protagonista.

  • Notícia relacionada: Aurah Ruiz i Jesé apropen postures a través d’Instagram

El canvi de 'look' d'Aurah Ruiz

Sembla que Aurah Ruiz ha decidit realitzar un radical canvi de 'look' deixant-se serrell; així apareixia al seu Instagram en unes imatges del rodatge:

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“ Me compre un 47 “ #aurahruiz #undiamasundiamenos #tiempoaltiempo #canarias #lavidamartir #zaragoza #videoclip #dhenissianmanda

Una publicación compartida de AURA Blessed (@aurah.ruiz) el

  

L'estil recorda molt al d'Uma Thurman en 'Kill Bill', canviant la catana per una metralleta. Si a això li sumem que Aurah també se l'ha vist en el rodatge amb una serp rodejant-li el coll, tot plegat fa pensar que el nou videoclip del cantant serà una mica bèl·lic.

Un rodatge amb certa polèmica

El rodatge però, no va començar de la millor de les maneres, ja que Omar havia convidat a venir a tots els seus seguidors a la ferralleria on es rodaria el videoclip, però finalment, per temes de seguretat, només van poder entrar al recinte a rodar sis joves; en un rodatge que va durar 3 dies.

  

Això va contrariar una mica els seus seguidors, ja que es van perdre la lluita que protagonitzaven -per exigències del guió- Omar Montes i el seu amic anomenat 'El rey chatarrero', ambdós amants de la boxa.

Després de rodar, sopar entre amics

Omar i Aurah amb uns amics sopant a Barcelona
Omar i Aurah amb uns amics sopant a Barcelona | GTRES

En acabar el dia de rodatge, Omar i Aurah, acompanyats d'amics seus, se'n van anar a sopar al port Olímpic de Barcelona. A Omar se'l va veure molt pendent de la canària i la va voler integrar en el seu grup d'amics no deixant-la ni un moment de banda.

 

  • Notícia relacionada: Aurah oblida Suso amb un futbolista del Barça

Comentaris

envia el comentari