Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La perruquera i la periodista ja es van discutir al programa 'Viva la Vida'

Nova esbroncada entre Raquel Mosquera i Paloma García Pelayo

La viuda de Pedro Carrasco va estar al programa 'Sábado Deluxe' per recordar el 18è aniversari de la mort del boxejador però va acabar enfrontant-se a la periodista quan parlava de la guerra judicial que mantenen Rocío Carrasco i Antonio David Flores

Raquel Mosquera s'enfronta amb Paloma García Pelayo

Raquel Mosquera s'enfronta amb Paloma García Pelayo | TELECINCO

  

Raquel Mosquera va estar aquest dissabte al plató de ‘Sábado Deluxe’ amb motiu del 18è aniversari de la mort del seu exmarit Pedro Carrasco, i va aprofitar per dir la seva opinió sobre la guerra que mantenen Rocío Carrasco i el seu exmarit Antonio David Flores

  • També et pot interessar: Rocío Carrasco pensa demandar Raquel Mosquera per dir que «va provocar la mort» del seu pare

18è aniversari de la mort de Pedro Carrasco

Segons informa ‘La Coctelera’, l'ex de Pedro Carrasco no es va tallar ni un pèl i va contestar totes les preguntes que li feien els periodistes i col·laboradors del programa disposats a saber com recordava Raquel els anys que va conviure amb el boxejador Pedro Carrasco i sobretot, la seva opinió sobre la guerra judicial que mantenen Rocío Carrasco i Antonio David Flores.

La perruquera confessava que tot i que ha refet la seva vida, no oblida a qui ella considera l’amor de la seva vida: «Tot i que ja han passat 18 anys i que he refet la meva vida, a Pedro sempre el portaré al meu cor».

Raquel Mosquera va recordar que Pedro Carrasco va ser l'amor de la seva vida
Raquel Mosquera va recordar que Pedro Carrasco va ser l'amor de la seva vida | TELECINCO
 

Amb tot, el que volien saber els periodistes era la relació que tenien el pare de Rocío Carrasco i qui llavors era el seu gendre: «Pedro Carrasco considerava a Antonio David Flores com un molt bon pare dels seus néts» va respondre la perruquera sense voler donar més detalls, tot i que sempre ha defensat l’exguàrdia civil.

Discussió entre Paloma García Pelayo i Raquel Mosquera 

L’entrevista amb Raquel Mosquera era molt tranquil·la fins que la periodista Paloma García Pelayo la va acusar de no ser prou clara en les seves declaracions. «No em deixes parlar, quan estic parlant d’alguna cosa que no t’agrada m’interromps. En aquest país hi ha llibertat d’expressió però hi ha certes persones que m’intenten cohibir. Jo parlo molt clar» li va respondre Raquel.

Paloma García Pelayo va acusar a Raquel de no ser prou clara amb les seves declaracions
Paloma García Pelayo va acusar Raquel de no ser prou clara amb les seves declaracions | TELECINCO

La tensió entre elles dues va augmentar quan Paloma li va treure el tema d’Antonio David: «Antonio David Flores mai ha pagat la pensió alimentària de la seva filla, ho saps o no?» li preguntava la periodista a Raquel i ella li tornava la pregunta dient-li si estava segura del que deia, «la que no ho sap ets tu» va respondre Paloma.

Amb aquesta resposta tan contundent de la periodista, Raquel es va ofendre i li va plantar cara: «Per què et molestes amb mi? Què et passa que t’ofens quan et contesto? A la resta de companys no els hi passa això. La veritat que no sé a què et refereixes i encara que no sàpiga parlar tan bé, arribo més a la gent que tu».

No és la primera esbroncada entre elles dues

Quan Raquel Mosquera va anunciar, l’any passat al programa ‘Viva la Vida’, el seu desig de casar-se amb la seva actual parella, ja va tenir un fort enfrontament amb Paloma García Pelayo.

Durant aquella entrevista, va sortir el tema de l’herència de Pedro Carrasco, i la periodista li va preguntar si havia impugnat el testament del seu exmarit: «Jo crec que ja fa temps que vens el victimisme de què et van deixar sense res i que s’ho van emportar tot. El que sí que sé per la informació que tinc és que tu vas reclamar judicialment aquesta partició».

La perruquera i la periodista ja es van discutir al programa 'Viva la Vida'
La perruquera i la periodista ja es van discutir al programa 'Viva la Vida' | TELECINCO

Raquel Mosquera, molt afectada li va respondre: «Senyoreta Pelayo, això de què jo vaig revocar, no és així. L’únic que vols és enganyar al públic. A mi no em toquis els nassos, perquè jo quan em vaig quedar viuda tenia 31 anys, però ara ja en tinc 48».

  • També et pot interessar: Raquel Mosquera, denunciada per la seva sòcia Ángela Beck