Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eva González no podrà assistir a la boda d'Elena Tablada perquè està gravant 'La Voz'

Error garrafal a Telecinco: anuncia per error 'La Voz Kids', d'Antena 3

Telecinco va anunciar sense voler 'La Voz Kids', format que ara pertany a Antena 3, mentre estaven emetent una reposició del programa 'Got Talent'
Eva González no podrà assistir a la boda d'Elena Tablada perquè està gravant 'La Voz'
'La Voz' ja no forma part de la programació de Telecinco | Eva González instagram

 

El diumenge passat, durant la reposició del programa 'Got Talent' a Telecinco, es va emetre per error una 'promo' de 'La Voz Kids' de l'any passat, programa que va formar part d'aquesta cadena durant molts anys però que actualment pertany a Antena 3.

Acaben promocionant la competència

Telecinco aprofitava aquest diumenge per emetre la repetició d'una entrega de 'Got Talent España', concretament de la semifinal de la segona temporada. D'aquesta manera pretenien promocionar la nova edició del programa, que s'ha estrenat aquest dilluns 28 de gener.

  

Tal com informava 'La Coctelera', la cosa els va sortir a l'inrevés i, per un error, van acabar promocionant el format de la seva competència, 'La Voz', que a més, serà el programa amb qui hauran de competir cada dilluns, ja que s'emet en la mateixa franja horària.

  • Notícia relacionada: La tendra felicitació d'aniversari de Cayetano Rivera a Eva González

'La Voz' vs. 'Got Talent'

Atresmedia va comprar l'any passat els drets d'emissió de les tres versions de 'La Voz': infantil, adults i sènior. La notícia va venir acompanyada d'una altra sorpresa, ja que Antena 3 estrenaria programa amb un nou fitxatge: la presentadora Eva González. Aquesta, va deixar el programa que conduïa des de feia tants anys, 'Masterchef, per embrancar-se en una nova aventura amb 'La Voz' que fins aleshores havia presentat, en totes les seves edicions, Jesús Vázquez.

Des d'aleshores, la presentadora demostra autèntica fidelitat i devoció al programa, ja que aprofita la mínima ocasió per comentar a les seves xarxes qualsevol novetat:

A més a més, el programa compta amb la participació dels famosos  'coaches' Paulina Rubio, Pablo López, Luis Fonsi i Antonio Orozco.

  

De l'altra banda, a Telecinco, la nova edició de 'Got Talent' també vol donar un revulsiu al format i torna ple de novetats. Al nou jurat hi ha dues noves incorporacions: Paz Padilla i Eva Isanta. Totes dues han forjat una gran amistat, ja que comparteixen plató a la sèrie 'Aquí no hay quin viva'. Els altres dos membres del jurat,  Risto Mejide i Edurne, seguiran al peu del canó com a bons veterans que són del format.

Imatges de la 4a temporada de 'Got Talent' a Telecinco
Paz Padilla i Eva Isanta es sumen com a nou jurat de 'Got Talent Espanya' | Telecinco

 

'La Voz Kids' ja està preparat per començar

Pel que ha desvelat Antena 3, el llançament de 'La Voz Kids' ja està preparat i comptarà amb els coaches Melendi, Rosario Flores, Vanesa Martín i David Bisbal. La presentadora seguirà sent Eva González, tot i que se li sumarà, el també presentador,  Juanra Bonet, que ara mateix està a càrrec del concurs 'Boom', i que serà l'encarregat de parlar amb els nens abans que surtin a l'escenari.

  • Notícia relacionada: Telecinco vol que Isabel Pantoja s’incorpori a ‘Factor X’