Bustamante i Echevarría comparteixen el seu dolor per la mort del seu gos

L’animal tenia 14 anys i era un membre imprescindible de la seva família

Tot i que Paula Echevarría i David Bustamante estan més distanciats que mai, un succés ha fet que estiguin una mica més units. Es tracta de la mort del seu gos Mowgly, que tenia 14 anys i era un membre imprescindible per als dos, així com per a la seva filla Daniella. De fet, en moltes ocasions havien compartit a les xarxes socials moments divertits amb l’animal.

L’anunci de la trista notícia

Encara no se sap si aquest trist succés ha propiciat un petit apropament entre Paula i David, però el que sí que és cert és que els dos han volgut compartir amb els seus seguidors aquesta dura pèrdua. La primera a donar a conèixer públicament la notícia va ser la ‘influencer’, la qual va escollir una fotografia de la mascota per anunciar la seva mort amb aquestes boniques paraules: «Fins sempre, el meu petit. Gràcies per tants anys d’amor incondicional, de companyia i de grunyits graciosos venint d’un ésser que pesava un quilo i mig. Serà dur acostumar-me a estar sense tu».

Aquesta publicació al seu perfil d’Instagram va fer que centenars dels seus seguidors es bolquessin en donar el seu condol a Paula. Entre els comentaris, també  es va poder veure alguna mostra de suport de personatges reconeguts que formen part del cercle més íntim d’Echevarría. Aquest és el cas de l’actriu Marta Hazas, la qual va escriure que sentia molt la notícia, o l’estilista Pelayo Díaz, el qual no va dubtar en enviar-li tot el seu suport per superar aquesta situació.

Mowgly, perro de David Bustamante y Paula Echevarría
Mowgly, la mascota dels Bustamante-Echevarría | Instagram  

La reacció de Bustamante

D’altra banda,  David Bustamante també sembla que està molt afectat per la pèrdua de Mowgly, ja que va publicar una fotografia de l’animal a les seves xarxes socials acompanyada d’aquest emotiu missatge: «Quin dia més trist. Avui ha marxat el meu petit als 14 anys. Hem passat moltes estones meravelloses junts. Viuràs sempre al meu cor». De la mateixa manera que va passar amb la seva exparella, els seguidors i amics, com Roberto Leal, van omplir el seu perfil d’Instagram de comentaris per tal de donar el seu suport a l’artista en aquest moment difícil.

Roberto Leal y su perra junto a David Bustamante y su perro
Roberto Leal s'ha sumat a les condolences | Instagram