Chelo García Cortes

Chelo García Cortés, al límit per un deute d'un milió i mig d'euros

Els deutes que asfixien la periodista, que té la casa embargada, l'han dut a prendre la decisió de participar a 'Supervivientes'

Chelo García Cortés està ofegada pels deutes. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha decidit participar a ‘Supervivientes’, que ha començat aquests dies, per intentar pal·liar en gran mesura la greu situació econòmica que viu actualment; tot i que fa anys que manifestava la il·lusió que li faria participar en el 'reality', el cert és que el motiu principal que l’ha fet prendre la decisió ha estat l’important deute que arrossega amb Hisenda: un forat d’1,4 milions d'euros que ha dut a Hisenda a embargar-li el 70% del seu sou i part de la casa.

 

A punt de perdre casa seva

Tal com publica la revista ‘Lecturas’, Chelo García Cortés s’enfronta a una situació molt delicada i es trobaria a punt de perdre casa seva.  Hisenda li reclama 624.150 euros, per la qual cosa li ha embargat el 50% de casa seva, ja que l’altra meitat és propietat de la seva parella Marta.

 

A més a més, la col·laboradora té un altre embargament de 56.156 euros, i al jutjat número 39 de Barcelona segueixen les interlocutòries d’execució per part del Banc Santander. En total, acumula un deute d'1,4 milions d’euros, una quantitat tan gran que Chelo, i davant el risc de perdre el seu habitatge, es va veure obligada a parlar amb la directiva de Telecinco perquè l’incloguessin al càsting de ‘Supervivientes’.

 

Chelo García Cortés i la seva dona Marta
Chelo García Cortés i la seva dona Marta Roca Carbonell | TELECINCO

 

L’habitatge de la periodista va ser comprat per ella i la seva parella Marta Carbonell l’any 1990, i des d’aleshores, s’han produït 14 modificacions d’hipoteca i subrogacions; és per això que actualment, l’habitatge en qüestió acumula una hipoteca de 671.313 euros, un crèdit de 60.770 euros i un altre de 70.000 euros, a part dels interessos que els resta pagar d’un préstec de caràcter personal.

La parella formada per Chelo i Marta fan tot el possible per sortir d’aquesta situació; en aquesta direcció, fa unes setmanes, Marta decidia concedir una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ i sortir de l’anonimat després de quasi 30 anys sent la parella sentimental de Chelo, i per la qual  s’estima que va cobrar uns 40.000 euros. Aquesta quantitat però, tot i que ajudarà la parella, no és suficient per a solucionar els seus problemes econòmics; és per això que Chelo ha decidit embarcar-se en l’aventura de ‘Supervivientes’, on a més, s’enfrontarà a temes personals no resolts del passat com la seva amistat trencada amb la cantant Isabel Pantoja.