Isabel Pantoja va tenir dos motius per trencar la seva amistat amb Chelo

Els motius de la mala relació entre Chelo García Cortés i Isabel Pantoja, al descobert

La periodista va arribar a deixar un pis a Chabelita perquè es pogués trobar amb un noi a soles

Des que s’iniciessin les primeres informacions sobre ‘Supervivientes’, el concurs de Telecinco no ha deixat de mantenir l’expectació inclús abans que comencés. El fitxatge d’Isabel Pantoja ha dut uns índexs d’audiència històrics a Telecinco en la primera gala del programa, quan els concursants van arribar a l’illa i la ‘tonadillera’ va saltar de l’helicòpter.

 

A més a més, el retrobament entre la cantant i la també concursant Chelo García Cortés, ha generat molta expectació, ja que les dues van mantenir una amistat durant molts anys, que es va trencar ara en fa 5 i des de llavors, no s’havien tornat a veure les cares ni a parlar-se.

El programa, va forçar una reunió entre les dues en directe i l’audiència va poder visualitzar un moment molt tens entre ambdues, que després de 5 anys sense parlar-se, van mantenir una reunió bastant freda.  Sembla que Isabel Pantoja no oblida el que li va fer Chelo García Cortés, traint la confiança que la cantant havia dipositat en ella durant tants anys.

 

  • Notícia relacionada: Isabel Pantoja s'estrena amb el seu «salt flamenc» a 'Superviventes'

Chelo García Cortés va fer de celestina a Chabelita

Molts s’han preguntat el motiu que va portar a la Pantoja a trencar la seva amistat amb la periodista Chelo García Cortés. Corria l’any 2012 quan van sortir a la llum unes imatges on es podia veure la filla d’Isabel Pantoja, Chabelita, en una terrassa amb un ‘amic’ que era més gran que ella i els dos amb la companyia de Chelo García Cortés. Aquesta trobada entre Chabelita i el seu suposat xicot, s’hauria realitzat sense el consentiment d’Isabel Pantoja, i per tant, Chelo García Cortés hauria traït totalment la seva confiança.

 

En sortir les imatges del fet, la periodista només va poder dir:  «La culpable sóc jo, que sóc major d’edat,  però volia conèixer a aquella persona i l’única manera de fer-ho possible era fent el que vaig fer».

 

Chelo García Cortés va traïr la confiança d'Isabel Pantoja
Chelo García Cortés va trair la confiança d'Isabel Pantoja | TELECINCO

 

A part d’això, més tard va transcendir un fet que encara va enfadar més la cantant, i és que es va descobrir que la periodista  hauria pogut deixar un pis a Chabelita i a aquest noi  perquè tinguessin un moment els dos a soles.

 

Després de tot això, i per acabar-ho d’adobar, Chelo García Cortés es va ficar diverses vegades amb el germà d’Isabel Pantoja, Agustín Pantoja, dirigint-se a través de les càmeres a ell i argüint que la relació amb la seva amiga s’havia malmès per culpa d’ell; en alguna ocasió, Chelo García Cortés, es va atrevir a donar-li consells sobre com hauria de tractar la cantant: «Que la deixis ser ella, que necessita llibertat, i que per això no deixarà d’estimar-te».

 

  • Notícia relacionada: Chelo García Cortés, al límit per un deute d'un milió i mig d'euros