Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

María Patiño, més que una presentadora: cantant, ballarina i actriu

La col·laboradora de 'Sálvame' és una persona polifacètica i no es conforma a treballar en l’àmbit periodístic

María Patiño i la seva faceta com a actriu i ballarina
María Patiño i la seva faceta com a actriu i ballarina | TELECINCO

 

María Patiño s’ha convertit en una de les periodistes amb més trajectòria professional d’Espanya.  No només ha dedicat tota la seva vida a la professió periodística, sinó que també ha treballat com a col·laboradora a 'Sálvame' i ha presentat el seu propi programa, 'Cazamariposas'.

María Patiño no es conforma a ser periodista

Sembla que María Patiño no es conforma a dur a terme una sola activitat, i ha demostrat en més d’una ocasió ser una persona polifacètica. Fa quatre anys va interpretar el paper d’una dona aterrada i sotmesa a un home al curtmetratge 'La cara del diablo', dirigida per Julio de La Fuente. Tanta repercussió va causar la periodista que la pel·lícula va ser nominada pel reconegut Festival Internacional 'Movie Screen Festival'  celebrat a la ciutat de Los Angeles.

  • També pots llegir:  Kiko Hernández confessa que no troba parella perquè és un «egoista»

La col·laboració amb Henry Méndez

No només ha volgut explorar la seva faceta d’actriu, sinó que ha volgut aventurar-se també a provar el ball i el cant.  L’any passat vam poder veure a la col·laboradora en el videoclip de 'Rayos de Sol' del cantant Henry Méndez.

María Patiño ballant al videoclip de Henry Méndez
María Patiño ballant al videoclip de Henry Méndez | YOUTUBE

 

Patiño ens va sorprendre amb el seu ritme de ball i la seva veu, i va demostrar novament que és una dona inquieta i preparada per fer qualsevol mena de proposta artística.  Ara Mediaset ha volgut commemorar aquest vídeo compartint-lo al seu perfil de Youtube.

Els artistes de 'Sálvame'

Són molts  els col·laboradors de 'Sálvame' que han volgut explorar altres professions a més de la periodística. A més de María Patiño, hi ha hagut d’altres que han provat sort com a cantants o fins i tot com a actors.

Hem de recordar que la primera a atrevir-se a dur a terme alguna cosa així va ser Karmele Marchante, qui va presentar la seva famosa cançó 'Soy un Tsunami per representar Espanya a Eurovisió. A més a més, altres companys de plató com Belén Esteban, Kiko Matamoros o Rafa Mora han experimentat què se sent estant sota la direcció d’un director de cinema, com ara del cineasta Santiago Segura.

Kiko Hernández és el col·laborador més recent en interpretar un paper en un curtmetratge solidari dirigit pel Pare Ángel. Qui destaca per sobre de la resta és Jorge Javier Vázquez qui, a més de ser presentador d’un dels espais amb més audiència de tot el país, també canta, escriu les seves pròpies cançons i actua a escala professional.

  • També pots llegir:  Paz Padilla i la seva filla emprendran juntes un nou projecte empresarial