Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paola Dominguín acaba de ser operada de la presbícia a la Clínica Baviera

Paola Dominguín sobre la salut de Miguel Bosé: «És un problema de veu»

La germana de Miguel Bosé ha assegurat que el cantant no té cap problema greu de salut i que es tracta d'un problema de veu que no s'acaba de curar

Paola Dominguín acaba de ser operada de la presbícia a la Clínica Baviera
Paola Dominguín acaba de ser operada de la presbícia a la Clínica Baviera | CatalunyaDiari.cat

 

Fa uns mesos, saltava l'alarma sobre l’estat de salut del cantant Miguel Bosé,  en aparèixer aquest a la gala del 'Gramys' Llatins, visiblement deteriorat  i amb una veu molt diferent de la seva habitual. La notícia que el cantant espanyol podria estar travessant un moment delicat de salut va córrer com la pólvora i van començar a sorgir tota mena de teories sobre el possible motiu del seu desgast físic.

Durant un temps el cantant es va mantenir callat, però al final, fart que especulessin sobre les possibles malalties que podria estar patint, va comunicar a través de les xarxes que no estava malalt, que només estava descansant: «Necessitava descansar, estava esgotat.  Mai s’ha especulat tant com ara, aprofiten que no parlo per deixar volar la imaginació».

 

Paola Dominguín tranquil·litza la premsa

Paola Dominguín ha estat l’última a referir-se a l’estat de salut del seu germà Miguel Bosé. Mentre sortia de la Clínica Baviera després d’una intervenció ocular, ha respost els periodistes que s’interessaven per la salut del seu germà: «no sé què pot tenir, no té res greu, és un problema de veu i amb l’estrès no se li està curant».

 

Paola Domingúin amb ulleres
Paola Dominguín amb ulleres | CatalunyaDiari.cat

 

La dissenyadora a més, ha volgut explicar que s’ha operat de presbícia perquè les ulleres que porta des de fa anys li resultaven incòmodes i que l’operació havia anat molt bé: «Estic encantada perquè de l’operació ni te n’adones, han estat deu minuts, i no te n'adones de res, només notes que et tiren aigua a l’ull».

Contentíssima amb el resultat, revelava que molts membres de la seva família també s’han sotmès al tractament, i que no s’ha de dubtar en realitzar-la, ja que els resultats parlen per si sols: «No s’ha de pensar (...) És definitiu, ja veig tot de prop súper ràpid i de lluny em vaig acostumant a poc a poc».

Tot i mostrar-se molt oberta a l'hora de parlar de temes tan importants, s'ha negat a fer declaracions sobre la relació de Nacho amb la seva neboda: «No, no parlaré d'aquest tema». L'única cosa que ha volgut explicar de la seva neboda Dora Postigo és que s'està obrint camí en la música i que ara amb les xarxes socials li serà fàcil donar-se a conèixer.