Nacho Palau assegura que Miguel Bosé no té cap problema de salut

L'exparella de Miguel Bosé parla per primer cop des de la seva separació i declara que s'alegra molt de la bona salut del cantant

L’aparició en un vídeo de Miguel Bosé amb aspecte desmillorat i malaltís va fer saltar les alarmes fa uns mesos, però l’atenció va ser doble quan la premsa es va fer ressò de la separació entre el cantant i la seva parella, Nacho Palau. Segons informa ‘La Coctelera’, el desgast físic de l’artista és a causa del cansament físic i emocional.

El desgast físic de Miguel Bosé

La notícia sobre la ruptura entre Miguel Bosé i la seva parella va sortir a la llum després de la demanda que Nacho li va posar l’octubre de 2018, i també després de tancar l’acord sobre els seus quatre fills: al ser adoptats, cada membre de la parella es va fer càrrec de dos petits.

Bosé aparecía así de demacrado en un vídeo
'Frame' del vídeo que va causar les especualcions sobre la salut de Bosé  | Cedida

 

Les especulacions sobre l’estat de salut del cantant es van iniciar en aquell moment, ja que Bosé apareixia desmillorat i amb aspecte malaltís. El mateix cantant va eliminar el material en ser conscient del revolt que estava creant, i va tardar un temps a desmentir que es trobés malament.

Els fronts judicials de Miguel Bosé

Nacho Palau, escultor valencià i exparella de Bosé no trobava adequat l’acord de separació dels seus quatre fills, i va demanar poder veure els dos fills més grans, que estaven sota la custòdia de Bosé. Tanmateix, el valencià va demanar una pensió alimentàriapels dos que estaven sota la seva custòdia. Sens dubte, un altre front judicial que està desgastant a Miguel Bosé és el judici contra la seva mare,  Lucía Bosé, acusada de frau fiscal.

  • Més informació d’interès: Miguel, de viatge amb dos dels seus fill al Carib

Mèxic, la nova llar de la família

Després de quatre anys vivint a Panamà, ara Bosé s’ha retirat a Mèxic amb els seus fills per allunyar-se de tot. Tal com va informar a l’Agència EFE, Miguel es va mudar per raons familiars: «Vaig tancar tot el que tenia a Madrid i em vaig mudar al continent americà; aquí em passo nou mesos a l’any, els meus fills em necessiten i per això estic aquí».

  • També pots llegir: Miguel Bosé viu amb dos dels seus fills després de trencar amb Nacho Palau
Miguel Bosé con sus dos hijos
Miguel Bosé amb dos dels seus fills | INSTAGRAM

«Necessitava descansar, estava esgotat»

Després de molts dies sense aclarir les especulacions sobre el seu estat de salut, finalment el cantant s’ha pronunciat al respecte: «No estic malalt ni tinc cap problema de salut», explicava en una reconeguda revista del cor. Miguel Bosé explicava que «necessitava descansar, estava esgotat. Estic descansant, com he fet altres vegades, i mai s’ha especulat tant com ara. Aprofiten que no parlo per deixar volar la imaginació».

Nacho Palau parla per primera vegada

L’escultor es nega a parlar sobre tot el procés de la separació amb Bosé. «Sobre això no tinc res a dir». Ambdós han mantingut la  relació durant quasi 30 anysen l’absoluta intimitat, i sembla que serà igual amb la seva separació.

No obstant això, Nacho sí que ha volgut expressar la seva opinió respecte a l’estat de salut de la seva exparella. És el primer cop que s’ha pronunciat davant dels mitjans de comunicació des de la publicació de la ruptura de la parella. «M’alegro moltíssim que estigui feliç i sobretot que no tingui cap problema de salut», declarava Nacho a 'Look'.