IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les fotos de Juan Betancourt i Andrea Duro junts, confonen als seus seguidors

Els dos actors van compartir unes fotos junts durant el Festival de Cinema de Màlaga que van fer saltar els rumors d’una possible relació sentimental

Andrea Duro i Juan Betancourt al Festival de Cine de Màlaga
Andrea Duro i Juan Betancourt al Festival de Cine de Màlaga | INSTAGRAM

Augmenten els rumors d’una suposada relació sentimental entre Andrea Duro i Juan Betancourt, després que els dos actors publiquessin a les seves xarxes socials una foto junts. Les fotos publicades a Instagram fan pensar als seus seguidors en una possible relació de la parella, ja que tant en les instantànies com en els textos, Juan i Andrea es mostren amb una actitud de gran complicitat.

Unes fotos sospitoses

Juan Betancourt i Andrea Duro van coincidir en el Festival de Cine de Màlaga i van ser el centre d’atenció de tots els mitjans de comunicació que hi eren presents, els quals van intentar esbrinar si entre els dos actors hi podia haver una relació sentimental.

I és que els darrers mesos, han sorgit els rumors d’aquesta suposada relació entre la parella, ja que els dos han publicat una fotografia als seus perfils d’Instagram que demostrarien que estan compartint moments de molta complicitat junts. A més, els dos joves ja feia uns quants mesos dedicant-se diversos comentaris a través de les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo dices tu o lo digo yo? @andreaduro

A post shared by Juan Betancourt (@juanbetancourtt) on

Per la seva banda, Juan Betancourt va publicar una foto on apareixen els dos mirant-se fixament als ulls i amb un misteriós comentari que deia: «Ho dius tu o ho dic jo?». Aquest comentari va despertar ràpidament els comentaris dels seguidors que no dubtaven en afirmar que entre els dos existia una relació sentimental. Comentaris com «no fan falta paraules... Les mirades ho diuen tot...» o «no fa falta dir el que ja és evident» eren alguns dels comentaris que els fans van voler enviar a la parella.

Andrea Duro va publicar una 'storie' amb Betancourt hores després
Andrea Duro va publicar una 'storie' amb Betancourt hores després | INSTAGRAM

 

I per la seva banda, Andrea va compartir també una fotografia amb ell, diferent de la de Juan però al mateix lloc, i acompanyada amb una frase de la cançó del cantant cubà, Jacob Forever: «Hasta que se seque el Malecón». Però el més curiós, és que una estona després, va tornar a publicar una ‘storie’ amb una foto abraçada a Juan, amb un cor i acompanyada d’un comentari molt irònic: «Crec que el Malecón s’ha assecat».

Juan Betancourt ho desmenteix

Però tot i aquestes publicacions i els comentaris dels seus seguidors, podria ser que el que sembla una relació sentimental, només fos una gran amistat entre els dos actors, ja que Juan Betancourt ha desmentit tots aquests rumors quan durant el Festival de Cinema de Màlaga va ser preguntat per la premsa sobre la seva suposada relació amb l’actriu madrilenya.

En aquest sentit, Betancourt no va voler aprofundir gaire en el tema i es va limitar a afirmar que entre ells l’únic que hi ha és una bonica amistat: «No es confirma res, Andrea és amiga meva i ja està. Sempre estem de broma, però només tenim una bonica amistat».

 

Els dos actors continuen sense parella

El cert és que des que Juan Betancourt va trencar la seva relació amb Rocío Crusset—filla de la presentadora Mariló Montero i del periodista Carlos Herrera— no han parat de sortir possibles pretendentes per ocupar el cor del cubà. Però malgrat tot, ell no ha confirmat encara que tingui parella.

I per la seva banda, Andrea Duro també fa mesos que està soltera des que va trencar amb el futbolista Javier Hernández ‘Chicharito’, el qual s’ha casat recentment amb Sarah Kohan i seran pares d’aquí a pocs mesos.


Comentaris

envia el comentari