Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo, harta de las críticas

Alba Carrillo podria demandar Luna per les seves paraules a 'Sálvame'

L'exfutbolista va assistir al programa de Telecinco per parlar sobre la relació de la col·laboradora i Thibaut Courtois

Alba Carrillo, harta de las críticas
Alba Carrillo podria demandar Luna | Telecinco

La ruptura entre Alba Carrillo i Thibaut Courtois encara porta cua. Tot i que va ser una relació molt curta, ara estan sortint les declaracions de persones properes al futbolista que no deixen en bon lloc la imatge de la col·laboradora. Aquest és el cas de Luna, exfutbolista de l'Atlético de Madrid, el qual va assistir al plató de 'Sálvame' per parlar sobre Alba. I la veritat és que no va dedicar bones paraules a la model.

  • També pots llegir: Kiko Matamoros sobre els atacs d’Alba Carrillo: «Hauria d’estar a un psiquiàtric»

De fet, el programa ja esperava que la seva intervenció fos polèmica i no va defraudar. Luna va qualificar a Carrillo com una «caçafortunes» i també va assegurar que abans d'anar al plató de 'Sálvame', havia rebut amenaces per part de Lucía Pariente, mare de la col·laboradora de 'Ya es mediodía'. Durant la seva estada a l'espai de Telecinco, Luna també va parlar sobre els problemes que havia enfrontat el Reial Madrid des que Courtois va iniciar la seva relació amb Carrillo.

Alba podria emprendre accions legals

Luna en 'Sálvame'
Luna durant la seva intervenció al programa 'Sálvame' | Telecinco  

Després d'escoltar aquestes declaracions que afecten directament la seva imatge, la model no va dubtar en afirmar que s'està plantejant emprendre accions legals contra l'exfutbolista. Davant d'aquesta reacció, Luna sembla estar molt tranquil, ja que va dir aquestes paraules. «Que s'hagi emprenyat em preocupa molt poc. Em van trucar per preguntar-me i jo vaig contestar el que em semblava lògic i coherent. És una noia que va buscant perfils d'esportistes d'elit».

A més, l'exfutbolista va afirmar que ell també havia posat en mans dels seus advocats el cas perquè no podia deixar passar les suposades amenaces de Lucía Pariente. «Hi ha gravacions i no estava jo sol, així que tinc testimonis», va especificar.

La model es distancia del món mediàtic

Aquest conflicte entre Alba i Luna dificulta la decisió que recentment havia pres la model, ja que s'havia plantejat deixar de parlar sobre la seva vida personal, i en concret de les seves exparelles, i demostrar a tothom que pot guanyar-se la vida gràcies als seus coneixements. De fet, la col·laboradora ha començat a estudiar Criminologia i s'estava allunyant del panorama mediàtic que envolta de manera habitual la seva faceta personal.

  • També pots llegir: Alba Carrillo esclata contra els aficionats del Reial Madrid