Rosa López, entregada a la seva mare, rebutja participar a 'Supervivientes'

La cantant està molt centrada en el seu nou single i, sobretot, en cuidar la seva mare

Els seguidors de Rosa López, la guanyadora de la primera edició d''Operación Triunfo', es quedaran amb les ganes de tornar a veure-la en un programa de televisió.  López ha rebutjat participar en la pròxima edició de 'Supervivientes', malgrat que, contràriament, ha confessat que li encantaria. 

Però López té dos grans motius suficients per haver declinat la proposta de la promotora Bulldog TV i Telecinco, tal com explica 'La Coctelera'.  El primer motiu que ha fet que la cantant decideixi no participar en el programa ha estat la seva família, especialment, la seva mare. 

 

El pes de la família en la vida de la cantant

Tal com ha confessat aquesta setmana López durant la preestrena de la pel·lícula '¿Qué te juegas?', si acceptés la proposta de 'Supervivientes', la seva mare es veuria obligada a veure-la en un àmbit que no li agrada. Per tant, López s'ha deixat guiar pel seu instint familiar que sempre l'ha definit, i la balança s'ha decantat per fer feliç a la seva mare abans que participar en el programa.

Una altra de les raons de pes de la cantant és la seva total implicació en el seu nou single. La carrera musical de l'andalusa no estat sent gens fàcil i, per aquest motiu, ara ha decidit centrar tota la seva energia en un nou projecte professional allunyada ja d'Universal Music.  Malgrat tots aquests motius, López no ha pogut negar que estaria encantada de viure una experiència d'aquest tipus, ja que és un programa que lliga amb el seu actual estil de vida.

La cantant Rosa López
Rosa López treballa en un nou single | Instagram

 

  • També et pot interessar: Fresita torna a Telecinco com a concursant de ‘Supervivientes’

López ha rebutjat també altres programes

La de 'Supervivientes' no ha estat l'única oferta que la cantant ha hagut de rebutjar. També ho ha fet amb la nova edició de 'MasterChef Celebrity'. En aquest cas, López ha confessat que seria impossible poder cuinar res perquè segueix una dieta ovolactovegana i que, per tant, no podria ni viure ni gaudir el programa com es mereix.

Cal recordar que López sí que va acceptar participar en una de les darreres edicions de 'Tu Cara Me Suena', d'Antena 3 i que, tot i no guanyar, va fer un admirable programa. En aquest cas, evidentment, es va sentir molt còmoda, ja que la música és el seu hàbitat natural.

  • També et pot interessar: Rafa Lomana, de 'Supervivientes', és el candidat de VOX per Albacete