Paz Padilla montará un negocio con su hija Anna

Paz Padilla i la seva filla emprendran juntes un nou projecte empresarial

Encara es desconeix en què consistirà aquest nou repte però la humorista té clar que comptarà amb l'ajuda d'Anna Ferrer

Paz Padilla afronta diàriament un ritme de vida frenètic. En l'àmbit laboral està immersa en la sèrie 'La que se avecina', el concurs 'Got Talent' i el programa 'Sálvame'. Però aquí no es queda la cosa, perquè la humorista també té diferents projectes empresarials que sembla que li donen bons resultats econòmics. En concret, té dos negocis relacionats amb l'hostaleria a Cadis i Madrid.

A més, Padilla sempre troba temps per dedicar a la seva família i amics. Precisament, es va deixar veure recentment en un concert de Bertín Osborne, amb el qual té una bona relació i comparteixen diferents punts en comú com el seu sentit de l'humor. A la cita, Paz va acudir amb alguns dels seus amics més reconeguts com són Lydia Lozano, Pitingo o Boris Izaguirre.

Paz Padilla al concert de Bertín Osborne | Instagram

Un nou repte

En aquest context, la humorista va parlar amb la premsa dels seus projectes de cara al futur i va confessar que tenia entre mans un nou repte empresarial. Tot i que no va voler especificar l'àmbit en el qual se centraria, sí que va deixar clar que comptaria amb l'ajuda d'una persona molt especial. Es tracta de  la seva filla, Anna Ferrer, la qual es convertirà pròximament en la seva sòcia.

  • Notícia relacionada: Paz Padilla publica una fotografia despullada per celebrar el milió de seguidors

En aquest sentit, la seva mare va especificar que Anna ja ha acabat la carrera d'Economia i actualment està fent les pràctiques a Mediaset. D'aquesta manera, els seus coneixements sobre el món empresarial i econòmic podrien ser de gran ajuda per tirar endavant aquesta nova aventura laboral. «Ella ja ha finalitzat la carrera, només li queda acabar el treball final i jo li dic que ha de col·laborar», va declarar la presentadora de 'Sálvame'.

El negoci és una incògnita

D'altra banda, Paz va confessar que el suport de la seva filla serà un punt clau per poder afrontar aquest nou repte, ja que està immersa en moltes tasques professionals i necessita delegar responsabilitats en una persona de confiança.

Sobre els detalls del projecte que tenen entre mans ella i Anna, no va voler donar massa detalls. «Em fa por contar més coses. Quan ho tingui tot muntat us explicaré tot», va afegir. L´única pista que existeix sobre aquest negoci es va publicar al seu Instagram, on es podia veure llana de colors i una escala. ¿Quina relació tindran aquests elements amb el seu projecte empresarial?.

Paz Padilla está montando un nuevo negocio
Paz Padilla ens ensenya una pista del seu nou projecte | Instagram  
  • També et pot interessar: Paz Padilla confessa que va veure un OVNI a l'Empordà