IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Arantxa Sánchez Vicario i Josep Santana ja estan oficialment divorciats

Després d'un any d'enfrontaments als tribunals per la seva separació, ja tenen sentència de divorci, i aquesta no afavoreix la tenista

Arantxa i Josep ja tenen sentència de divorci
Arantxa i Josep ja tenen sentència de divorci | ABC

Nou revés judicial per a l'extenista Arantxa Sánchez Vicario. L’esportista ja compta amb la sentència de separació, és a dir que, oficialment, ella i Josep Santana estan divorciats després d'un any d'enfrontaments. La sentència però, ha estat executada pel jutjat de primera instància de la localitat d’Esplugues de Llobregat, on va ser presentada la demanda pel seu exmarit Josep Santacana, cosa que perjudica Arantxa Sánchez, que ha lluitat fins al final perquè el divorci es resolgués a Miami, localitat on resideix actualment.

En què la perjudica el lloc on s’hagi resolt el divorci? La tenista volia que la sentència del seu divorci es resolgués als EUA perquè la legislació d’aquell país l’afavoria substancialment. En resoldre’s el seu matrimoni a Espanya, i concretament a Catalunya, entra en vigor l’acord de separació de béns que la parella va firmar el 17 de novembre del 2008 abans de casar-se, i que és vigent a Catalunya però que en canvi, no té validesa als EUA. Els acords de separació de béns estipulen que tant els deutes com els guanys, es mantenen per separat en cas de divorci. Per tant, la tenista haurà d’afrontar sola els problemes econòmics que li ha causat una querella que el banc de Luxemburg ha interposat contra ella, reclamant-li uns deutes de 7,5 milions d’euros.

 

 

Una separació complicada

Tot i que ara Arantxa Sánchez Vicario té 20 dies per interposar un recurs d’apel·lació a la sentència, tot indica que la tenista tindrà greus problemes si de veritat ha d’afrontar sola els 7,5 milions d’euros que li reclama el banc de Luxemburg.

 

Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts
Arantxa i Josep Santacana quan estaven junts | CatalunyaDiari.cat

 

El judici pel divorci feia més d’un any que estava en marxa fins que al final, l’empresari Josep Santacana ha sortit guanyant i la jutgessa ha assenyalat: «D'acord amb l’aplicació de la normativa espanyola, estableix que el matrimoni es dissolgui, fos quina fos la forma i el temps de la seva celebració».

En el transcurs de la separació però, tot i que ha resultat bastant conflictiva, en una cosa sí que s’han posat d’acord els implicats, i aquesta ha estat en la custòdia dels seus fills. Segons informacions del mitjà ‘Look’, el passat gener, la jutgessa de Miami que porta el cas, va dictaminar que la custòdia dels seus fills fos compartida, cosa que ha complagut les dues parts.

 


Comentaris

envia el comentari