El luxós apartament que Miriam Saavedra li ha regalat a la seva mare

La guanyadora de 'Gran Hermano VIP' ha comprat un pis amb unes meravelloses vistes al mar

Miriam Saavedra va mostrar la nova casa de la seva mare
Miriam Saavedra va mostrar la nova casa de la seva mare | MTMAD

Com ja va anunciar després de la seva victòria en el concurs de 'GH VIP', Miriam Saavedra ha dedicat part dels diners que va guanyar al 'reality' en comprar una casa a la seva mare. La peruana ha demostrat ser una dona de paraula i li ha regalat un gran apartament amb unes espectaculars vistes al mar de la capital de Perú, Lima.

Miriam ha compartit les imatges del pis a través del seu canal de Mtmad, i es pot comprovar que, tot i que encara està en reformes, el nou habitatge té un gran potencial. I és que es tracta d'un pis molt espaiós, decorat amb un estil modern i amb una gran terrassa on gairebé es pot tocar el mar.

El menjador de la casa que ha comprat Miriam
El menjador de la casa que ha comprat Miriam | MTMAD

 

Encara que queden alguns mobles per col·locar i donar-li l’aspecte de llar amb la decoració, la guanyadora de ‘GH VIP’ li ha fet el millor regal possible a la seva mare, ja que com ella mateixa explica al seu canal de Mtmad, «sempre va voler tenir una caseta amb vistes al mar».

Miriam Saavedra ha compartit amb els seus seguidors, els quals els anomena ‘muñecotes’ de forma afectuosa, una preciosa posta de sol des de l’espectacular terrassa, que és l'atracció més gran de la casa. A més, la peruana també ha mostrat un lavabo, el menjador i la cuina.

Les espectaculars vistes de l'apartament de la mare de Miriam
Les espectaculars vistes de l'apartament de la mare de Miriam | MTMAD

 

La model va complint els seus somnis i els de les persones que estima a poc a poc. I és que després de fer aquest gran regal a la seva mare, el seu pròxim objectiu és aconseguir un habitatge a l’alçada d’una Princesa Inca com ella. Caldrà veure si a Perú o a Espanya, però el que està clar és que els primers a saber-ho, seran els seus seguidors del canal de Mtmad.

La seva mare, molt agraïda

La mare de Miriam s’ha mostrat molt orgullosa de la seva filla i li ha agraït el magnífic regal: «Gràcies ‘hijita’ per tot el que m’has donat. Tinc una filla que val per 12 marits. Ets forta, sempre lluitadora, amorosa, afectuosa. Estic orgullosa. Et donaré suport en tot».

Després d’aquestes paraules d’orgull i agraïments cap a la seva filla, l’exparella de Carlos Lozano li va preguntar a la seva mare per la seva vida sentimental: «Tu no estàs buscant nuvi? No vols que et presenti a un galant?», a les quals la mare va respondre negativament i afirmava que només volia cuidar de la seva filla.

El cert és que la guanyadora de l’última edició de ‘Gran Hermano VIP’ ja es pot dedicar exclusivament a la seva vida sentimental, ara que sembla que ja està recuperada de la complicada relació amb el presentador Carlos Lozano.


Comentaris

envia el comentari