Aída Nízar causa polèmica al programa xilè 'Resistiré'

La concursant ha estat acusada pels seus companys de robar objectes indispensables per sobreviure

Aída Nízar és acusada de lladre a 'Resistiré'
Aída Nízar és acusada de lladre a 'Resistiré' | MEGA

Des del seu debut televisiu a 'Gran Hermano 5', Aída Nízar s’ha caracteritzat per ser el centre de totes les polèmiques. Tot i que no l’hem vist des de fa un temps a cap programa o 'reality' espanyol, Aída continua activa a escala internacional.

Després de ser la primera expulsada de 'Gran Hermano Italia', la col·laboradora va traslladar-se a Xile, on va rebre una oferta per participar en el concurs de supervivència anomenat 'Resistiré'. El programa va començar fa un parell de setmanes, i Aída Nízar gaudia del suport de l’audiència italiana. No obstant això, unes acusacions han fet capgirar la situació en la seva contra.

Polèmica a 'Resistiré'

El seu fort caràcter l’ha fet destacar de la resta de companys de supervivència. Juntament amb Mane —coneguda per haver participat a 'Acapulco Shore'—, s’ha convertit en la protagonista del 'reality'. Tot i això, alguns dels concursants han confessat que Aída els ha estat prenent objectes comuns que són imprescindibles per al dia a dia.

Aída Nízar és una de les concursants més polèmiques
Aída Nízar és una de les concursants més polèmiques | MEGA

Aquests rumors que estan fent trontollar la seva estada al programa van començar a escoltar-se abans que s’iniciés l’activitat 'Hoguera del Traicionado', la qual tracta d’escollir a un tercer concursant amb l’objectiu de nominar-lo. Aprofitant l’ocasió, alguns dels seus companys van pronunciar el seu nom i van retreure-li que estigués robant aliments, maquillatge i fins i tot productes d’higiene íntima. Aquests atacs van agafar desprevinguda a l’espanyola, que va assegurar que era innocent.

De moment no hi ha cap aclariment al respecte, i el programa tampoc ha expressat la seva opinió. Haurem d’esperar a conèixer la realitat dels fets per saber si és un estratagema dels mateixos concursants o si Nízar és veritablement culpable.

Aída Nízar va ser acusada de lladre en ocasions anteriors

Sembla que no és la primera ocasió que Aída Nízar és acusada de robar durant un 'reality'. El mateix va succeir durant l’emissió d’'Acapulco Shore', on la seva companya Mane va discutir amb ella perquè l’acusava d’haver-li pres uns pantalons. La baralla va ser tan estrepitosa que va acabar a les mans.

Aída Nízar i Manelik discutint
Aída Nízar i Manelik discutint | MEGA

 

No només són el centre d’atenció les seves discussions amb Mane a 'Resistiré', sinó que Aída ha hagut de suportar l’agressió d’un company que li va propiciar un cop de cap durant un enfrontament.


Comentaris

envia el comentari