Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Sánchez cantant la seva versió de l'himne d'Espanya

Marta Sánchez recorda la mort de la seva germana

La cantant va mostrar divendres passat a 'Mi casa es la tuya' una de les etapes més dures de la seva vida

Marta Sánchez cantant la seva versió de l'himne d'Espanya
Marta Sánchez cantant la seva versió de l'himne d'Espanya | GTRES

 

Sovint els famosos mostren la cara més bonica de la vida, però tots som humans i ells també pateixen. En aquest cas, ha estat la cantant Marta Sánchez la que va mostrar divendres passat a 'Mi casa es la tuya', una de les etapes més dures de la seva vida.

Concretament, la cantant va recordar la mort de la seva germana bessona, que va morir molt jove per una malaltia i que ha deixat una petjada inesborrable en la seva vida, el cor i el pensament.  Sánchez va acudir al programa de Bertín Osborne acompanyada del també cantant Carlos Baute amb el qual té ja dues cançons al mercat.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

«Era la millor germana que podia tenir», assegurava la cantant

En un ambient sincer i tranquil, la gallega va explicar que va ser molt dur veure morir la seva germana, una dona que, segons ella, tenia una llum especial i va morir quan el seu fill només tenia 3 anys. «Era la millor germana que podia tenir», va confessar emocionada.

Però Sánchez no només ha hagut d'acomiadar-se de la seva germana, també del seu pare que patia de cor. Ambdós van morir a la Corunya i, per aquest motiu, assegura que evita tot el possible viatjar fins a la ciutat perquè «he viscut coses molt dures en aquella ciutat».

De la mateixa forma, la cantant confessava que mai ha visitat el sepulcre dels seus dos familiars més estimats, ja que «amb veure morir la meva germana ja en vaig tenir prou». Tot i aquests durs cops de la vida, a Sánchez encara li queda el seu nebot, fill de la seva germana, i la seva mare, la qual assegura: «Mai ha perdut el somriure».

Finalment, la cantant va mostrar-se segura que la seva germana estava amb ella cada dia i que, fins i tot li donava consells. «Cada dia la recordo, l'escolto i em renya molt, em diu 'bocachancla».

 

També et poden interessar...