ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Lleu millora de l'estat de salut de la cantant María Jiménez

La cantant segueix en estat greu, però els metges li han pogut retirar la respiració artificial

María Jiménez està ingressada a la UCI amb pronòstic greu
María Jiménez està ingressada a l'UCI amb pronòstic greu | TELECINCO

L’estat de salut de la cantant María Jiménez segueix mantenint tothom amb l’ai al cor. Fa 4 dies, els metges anunciaven, mitjançant un informe mèdic, una lleu evolució favorable en el seu estat de salut: «La pacient María Jiménez evoluciona favorablement dins la gravetat. S’està retirant la sedació per a intentar extubar-la si és possible i manté unes bones constants vitals. El pronòstic segueix sent greu actualment».

María Jiménez va ingressar fa 24 dies a l’hospital Sant Rafael de Cadis per una obstrucció intestinal de la qual va ser operada; va ser aleshores quan, en el postoperatori, l’artista de 69 anys va patir una sèrie de complicacions i va haver de ser traslladada a l'UCI i intubada. Des d’aleshores, la cantant ha patit molts alts i baixos i actualment es troba en estat greu mentre segueix ingressada a la unitat de cures intensives.

 

El seu fill es mostra esperançat

El fill de María Jiménez, Alejandro, va parlar aquest diumenge 26 de maig amb el programa ‘Viva la vida’, per explicar l’estat de salut de la seva mare, reconeixent que la cosa va per llarg: «M'estic adonant que és un procés que va molt lent. Jo la veig als matins i a les nits, i veig que necessita que estiguem allí animant-la. És un pendent bastant empinat i serà llarg».

 

Alejandro donant les últimes notícies sobre l'estat de salut de la seva mare
Alejandro donant les últimes notícies sobre l'estat de salut de la seva mare | TELECINCO

 

Alejandro es mostra esperançat amb l’evolució de la seva mare, argüint que Jiménez no ha empitjorat i això manté a la família optimista: «El seu organisme està funcionant bé. Li han tret la respiració assistida i només té oxigen, amb la qual cosa els pulmons ja estan funcionant; quan vegin que funcionen al 100%, li trauran el tub». El seu fill va aprofitar la connexió amb el programa per agrair les mostres de suport que està rebent en aquest moment tan complicat que viu la seva mare.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari