Luján Argüelles sobre Isabel Pantoja: «És una dona prepotent»

La reacció d’Isabel Pantoja sobre la salvació de l’expulsió de Chelo a ‘Supervivientes’ ha causat molt revolt als mitjans de comunicació

Luján té molt clara la seva opinió sobre Isabel Pantoja
Luján té molt clara la seva opinió sobre Isabel Pantoja | TELECINCO

El temps que Chelo García Cortés està vivint a l’illa d’Hondures no està sent gens fàcil. Sense poder salvar-se de les nominacions, la concursant de ‘Supervivientes 2019’ s’ha salvat en aquesta ocasió gràcies als vots de l’audiència, una notícia que la va omplir d’alegria per poder romandre més temps amb els seus companys d’aventures.

No obstant això, la salvació de Chelo de l’eliminació del programa s’ha estat debatent aquests dies per la reacció d’Isabel Pantoja a causa de la seva prepotència. Algunes opinions apunten al fet que la seva emoció desmesurada era degut a l’expulsió de Carlos, el seu gran enemic, i no tant per la sort de Chelo.

Jonathan va ser el tercer expulsat després de perdre en vots contra Carlos Lozano
Jonathan va ser el tercer expulsat després de perdre en vots contra Carlos Lozano | TELECINCO

 

Instants després de conèixer el resultat de les nominacions, la mare de Kiko Rivera abraçava fortament a Chelo i agraïa a tots els ‘pantojistes’ que haguessin expulsat a Carlos. Amb aquestes paraules, la ‘tonadillera’ donava per suposat que no havien estat els seguidors de Chelo qui l’havien salvada, sinó els seus fans incondicionals.

En el ‘Programa de Ana Rosa’ va realitzar-se un intens debat sobre aquest fet, i alguns dels seus col·laboradors van mostrar-se en desacord amb Isabel Pantoja: «Chelo no té per què donar les gràcies als ‘pantojistas’, ella té els seus fans i els seus detractors. Ahir els ‘chelistes’ van salvar a Chelo», explicava Beatriz Cortázar.

Segons la reacció d'Isabel, els seus fans van salvar a Chelo de l'expulsió
Segons la reacció d'Isabel, els seus fans van salvar a Chelo de l'expulsió | TELECINCO

 

D’altra banda, Miguel Ángel Nicolás va expressar la seva versió dels fets: «Isabel va demanar ajuda als seus seguidors perquè salvessin a Albert. Com que ja va salvar-se, perquè després van anar a ajudar a la segona opció que era Chelo. Els ‘pantojistas’ més els ‘chelistas’ van salvar a Chelo».

Altres col·laboradors estaven visiblement indignats amb la centralitat que reben els fans d’Isabel Pantoja, i van comentar que semblava «que són els únics que voten en el concurs». Luján Argüelles no va tenir pèls a la llengua i va atrevir-se a dir el que altres potser no s’atrevien a confessar: «En la majoria dels casos defenso a la Pantoja perquè crec que se l’ataca constantment per ser Pantoja, però també cal dir que va ser un comentari prepotent, ella és una dona prepotent», assegurava la col·laboradora.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari