Verdeliss, víctima d'una estafa

L'exconcursant de 'GH VIP 6' reconeix que li ha afectat moltíssim i que ho deixarà en mans d'advocats

Verdeliss no està passant pel seu millor moment
Verdeliss no està passant pel seu millor moment | TELECINCO

Verdeliss no passa pel seu millor moment des que sortís de la casa de 'GH VIP 6', i els problemes se li acumulen. Tot i que sempre comparteix la part bonica de la vida i de la seva família amb els seus seguidors, aquesta vegada Verdeliss ha volgut explicar una mala experiència que acaba de viure.

En un Instagram 'Stories', començava fent partícips als seus seguidors del mal moment pel qual estava passant: «He invertit tot el matí en advocats», relatava la de Pamplona, que tot i que no ha aportat massa detalls del tema, sí que ha explicat que havia patit una estafa que l'havia afectat molt i que era un assumpte extern a les xarxes socials.

 

Verdeliss, dolguda i decebuda

«Suposo que és perquè ens creuem en el camí amb persones sense escrúpols i succeeix que nosaltres hem posat tota la nostra confiança en ells, diners, il·lusió, família». La influencer, sense explicar més detalls, ha assenyalat que arribarà fins al final en aquest tema. Mentrestant, Estefanía se segueix recolzant en el seu pilar més fort, la seva família i els seus 7 fills: «En el terreny personal t’afecta moltíssim, però aleshores arribo a casa… veig els meus fills que tenen salut i dic, mira si ells estan bé, tinc tot el que necessito».

 

Verdeliss no ha tingut massa sort des que sortís de la casa de 'GH VIP 6'
Verdeliss no ha tingut massa sort des que sortís de la casa de 'GH VIP 6' | INSTAGRAM

 

Estefanía Unzu, més coneguda com a Verdeliss, va fer el salt a la televisió com a concursant de ‘GH VIP’ després d’anys compartint vídeos familiars i moments de la maternitat amb els seus seguidors a través de Youtube. La seva participació a 'Gran Hermano' va fer història, per ser la primera concursant a entrar al 'reality' estant embarassada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari