Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belén Esteban llueix cos en el seu comiat de soltera a Eivissa

La col·laboradora de 'Sálvame' ha demostrat que està en forma i vivint un dels moments més dolços de la seva vida
Belén Esteban en una de les seves vacances a l'illa | Instagram

 

Belén Esteban ha gaudit d'un cap de setmana de somni gràcies a l'organització del seu comiat de soltera per part de les seves amigues de tota la vida. La comitiva de noies va sortir de Madrid el passat divendres en direcció Eivissa, on han gaudit de dos dies de festa, somriures i també banys a la piscina.

 

I ha estat en aquesta ocasió quan s'ha pogut demostrar que realment l'Esteban s'ha aprimat força davant l'imminent casament amb Miguel. En les darreres setmanes ja es notava que la col·laboradora més popular de 'Sálvame' s'havia aprimat i havia estilitzat la seva figura, però després de les fotografies del seu comiat es pot confirmar.

 

 

 

 

Una espectacular imatge en biquini

De fet, ella mateixa ha publicat al seu perfil d'Instagram una imatge en la qual se la pot veure a punt de donar-se un bany en una espectacular piscina amb vistes al mar. D'aquesta manera, l'Esteban ha volgut demostrar que realment està en forma i que està passant per un dels moments més dolços de la seva vida. Però a banda de piscines, la de Paracuellos va poder gaudir amb les seves amigues de molta festa i alegria.

 

 

Sense dubtar-ho ha anat publicant en les seves xarxes socials els moments més importants dels dos dies i ha demostrat que s'ho han passat d'allò més bé. Ara, a menys d'un mes per la boda, l'Esteban només espera poder celebrar el seu comiat de soltera amb les companyes de Telecinco que, tal com han anunciat fa pocs dies, li estan preparant amb moltes ganes i il·lusió. Després d'aquesta darrera celebració, només quedarà esperar i veure com de radiant llueix 'la princesa del poble' en un dels dies més importants de la seva vida.

 

 

També et poden interessar...

 

Comentaris