Belén Esteban diu adéu a la seva solteria amb un comiat entre amigues a Eivissa

Les noies s'allotjaran a un dels hotels més cars i luxosos de l'illa, el Hard Rock Hotel Ibiza, situat a la Platja d'en Bossa

Belén Esteban en una de sus vacaciones a la isla
Belén Esteban en una de les seves vacances a l'illa | Instagram

Una boda és un dia molt bonic pels nuvis. Però el comiat és un altre tema. I és que es tracta de la darrera festa amb solteria que cadascun dels nuvis celebra amb els seus respectius amics, fet pel qual acostuma a ser sinònim de diversió sense fre, somriures i molta festa. 

Belén Esteban es casa a finals del mes de juny i aquest cap de setmana celebrarà junt amb les seves 10 amigues el seu comiat de soltera. Però el comiat de soltera de la col·laboradora de Telecinco no serà un qualsevol.

El comiat comença aquest mateix divendres

De fet, comença aquest mateix divendres a les 14.50 hores del migdia quan la comitiva de noies agafi un vol direcció Eivissa. Allà les amigues i l'Esteban s'allotjaran a un dels hotels més cars i luxosos de l'illa, el Hard Rock Hotel Ibiza, situat a la Platja d'en Bossa i que té un preu aproximat de 800 euros per habitació i nit.

El ressort compta amb dues piscines a l'aire lliure, gimnàs, spa amb banyera d'hidromassatge i sauna, així com un club de platja privat i un bar amb diverses zones chill out. Per si no n'hi hagués prou, l'hotel també té al seu interior un dels restaurants més cars dels voltants. Es tracta del Sublimotion on les noies podran gaudir d'un menú que pot arribar a oscil·lar entre els 1.500 euros.

Imagen del Hard Rock Hotel Ibiza
El Hard Rock Hotel Ibiza és un dels més cars de l'illa   | Hard Rock Hotel

 

L'aperitiu a la boda del 22 de juny

No hi ha dubte que a l'Esteban no li faltaran motius per estar feliç i gaudir d'un dels caps de setmana més especials de la seva vida. Finalment, està previst que les noies tornen a Madrid al voltant de la mitjanit de diumenge. 

Amb aquest aperitiu, l'Esteban començarà a celebrar la boda amb Miguel, la seva parella des de fa ja uns anys i el qual li ha tornat l'alegria de viure a una de les col·laboradores més populars de Telecinco. L'enllaç tindrà lloc el 22 de juny a la finca Vega del Henares i, després de veure el comiat de soltera, segur que se celebrarà amb tot luxe de detalls. I molt amor, és clar...

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari