ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Clara Lago i Dani Rovira posen fi a una relació de cinc anys

Ha estat el representant de Lago qui ha confirmat la ruptura

Clara Lago i Dani Rovira es van conèixer durant el rodatge de la pel·lícula 'Ocho apellidos vascos' | Cedida

Dani Rovira i Clara Lago es van conèixer durant el rodatge del film 'Ocho apellidos vascos' i poc després es van convertir en la parella de moda, coneguda per donar ressò i suport a moltes causes relacionades sobretot amb el maltractament animal. Ara, cinc anys després han decidit posar punt final a la seva relació tal com ha confirmat el representant de l'actriu a la revista 'Hola'.

La ruptura s'hauria produït va poc temps i de forma cordial. A més Clara i Dani continuaran treballant plegats a 'Ochotumbao', la fundació benèfica que van crear tots dos fa uns anys i amb la que han realitzat tot un seguit de projectes per donar suport a causes relacionades amb discapacitats, drets humans i la defensa dels animals.

Mantenen una bona relació

Fa unes setmanes Clara complia 29 anys i l'actor no va dubtar en felicitar-la tot dedicant-li unes tendres paraules: «Avui és el seu aniversari i al mateix temps el regal més gran de la meva vida». Lago es mostrava molt contenta amb la felicitació: «No puc més que agrair-li a la vida, als astres, als déus, al destí o a l'atzar la nostra creuada de camins». D'altra banda, Rovira recomanava a través de les xarxes socials la nova pel·lícula de Juan José Campanella on apareix Clara Lago: «No us la perdeu, el sublim fet cine»

Tots dos han mantingut la seva relació apartada del focus mediàtic tot i que han fet alguna aparició en públic durant aquests últims mesos gairebé no se'ls havia vist junts. Actualment, tots dos segueix centrats en projectes professionals. Clara començava el passat 11 de març el rodatge d'una sèrie de superherois per a Netflix. La sèrie és 'El vecino' de Nacho Vigalondo.

Els actors han posat fi a una relació de cinc anys | Cedida

 

Les primeres imatges junts van aparèixer el maig del 2014 però no va ser fins a l'agost que es van confirmar els rumors d'una possible relació quan van aparèixer unes fotografies amb el primer petó de Dani i Clara pels carrers de Madrid. La confirmació definitiva es va produir el febrer del 2015amb un petó molt famós i recordat als Premis Goya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari