Enxampen Anabel Pantoja posant-se desodorant d'una botiga

La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que el desodorant era d'esprai i que el que va utilitzar era el de mostra

Anabel Pantoja al supermercat
Anabel Pantoja va veure les imatges a 'Sálvame' | Telecinco

Ara sí que és el moment del Clan Pantoja. Primer va ser Kiko Rivera i Irene Rosales amb la seva participació a 'GH Dúo', ara Isabel Pantoja i la seva aventura a 'Supervivientes', i, des de Madrid, Anabel Pantoja se suma a la polèmica i l'enxampen ficant-se desodorant d'una botiga. 

Està clar que la família Pantoja està en boca de tots i, per aquest motiu, també es mira amb lupa cada moviment que fan dins i fora dels platós de televisió. Aquesta exposició constant li ha sortit cara a Anabel, ja que ha estat gravada provant un desodorant d'un supermercat i tornant-lo a deixar al seu lloc sense comprar-lo.

Les polèmiques imatges de la neboda de la Pantoja

Precisament el programa on treballa de col·laboradora, 'Sálvame', ha estat l'encarregat de publicar unes imatges que donen no marge a la confusió. El mateix programa va decidir emetre el vídeo quan ella estava a plató i, davant l'evidència, Anabel no ha pogut fer més que riure i intentar justificar la seva acció. Segons va explicar la neboda de la cantant, es tractava d'una botiga que estava celebrant la seva inauguració aquell dia i, en la qual, no es podia comprar cap objecte.

No obstant això, Anabel va assegurar que el desodorant era d'esprai i que el que va utilitzar era el de mostra. La veritat és que la col·laboradora s'ho va prendre amb un bon sentit de l'humor i, fins i tot, va arribar a dir que utilitzar el desodorant aquell dia va ser necessari, ja que feia tot el dia que estava fora de casa. D'aquesta manera, va donar a entendre que, pot ser, feia una mica d'olor a suor.

Paz Padilla va sortir en la seva defensa

En la mateixa línia, la presentadora Paz Padilla va voler donar un cop de mà a Anabel i va dir-li entre bromes: «Tu el que no volies era desmaiar a la gent del teu voltant. Vas fer bé». Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que enxampen a algun membre dels Pantoja en una situació d'aquestes característiques. De fet, la mateixa Pantoja va ser gravada una vegada menjant-se un entrepà d'un supermercat i marxar del mateix sense pagar-lo. Seran coses de família? Pot ser sí, deu anar en els gens...

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari