Aurah Ruiz fa esclatar els comentaris a les xarxes amb una sensual foto en biquini

A ningú el sorprèn que la canària és una dona explosiva, sensual i que li agrada lluir i mostrar el seu espectacular físic

Aurah Ruiz no està passant un bon moment en la relació amb el seu pare
Aurah Ruiz no està passant un bon moment en la relació amb el seu pare | Telecinco

Aurah Ruiz torna a estar en boca de tots, però ara no per la dura situació que viu junt amb el seu fill Nyan, sinó per una fotografia en biquini publicada al seu perfil d'Instagram. A ningú el sorprèn que la canària és una dona explosiva, sensual i que li agrada lluir i mostrar el seu espectacular físic.

Ara bé, a la vegada, la que va ser concursant de 'GH Vip' intenta mostrar el seu dur paper amb el seu fill, fruit de la relació amb el jugador de futbol, Jesé Rodríguez, i ambdues coses la gent no acaba d'entendre-les. Per una banda, Aurah plora davant les càmeres per dir que ja no pot més amb la situació que viu a casa, que la malaltia del seu fill l'està consumint i que necessita ajuda.

Les seves típiques sensuals fotografies

D'altra banda, publica fotos sensuals en piscines envejables, vídeos ballant amb minúsculs banyadors o gaudint d'alguna festa a la seva illa. Per a molts dels seus seguidors aquests dos mons en els quals es mou Aurah no acaben de compaginar i, creuen, que la canària no ho està passant tan malament com vol vendre. L'exemple més clar ha estat la seva darrera publicació amb una fotografia amb un biquini verd llampant, amb totes les natges a l'aire i amb una posició insinuant a la vora d'una preciosa piscina.

Només publicar la imatge, Aurah va començar a rebre comentaris de tota mena, des d'aquells que admiren la seva figura i la manera amb la que es pren la vida, i des dels que pensen que només vol donar llàstima amb la problemàtica del seu fill.

Frases i comentaris de tota mena

En aquest sentit, es van poder llegir frases com: «Així és com cuides del teu fill? Per això no tens prou amb el que et paga el seu pare?», o, «Després ploro perquè he d'estar 24 hores amb el meu fill». Per sort, també compta amb fidels seguidors que li escriuen: «Quan creixi sabrà tot el que va fer la seva mare per ell», o, «Ets la més lluitadora de totes. Ets la meva ídola». El cert és que Aurah no és la primera vegada que publica una fotografia d'aquestes característiques a les seves xarxes socials, de fet, és habitual veure-la en biquini o banyador seduint a la càmera i ballant amb sensuals ritmes.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari