Aurah Ruiz

Aurah Ruiz es mostra destrossada per la situació que viu amb el seu fill Nyan

El petit, fruit de la seva relació amb el futbolista de futbol Jesé Rodríguez, va néixer amb una malaltia que l'obliga a rebre atenció diària i permanent

Tot a la vida té límits, i sembla que el d'Aurah Ruiz ja ha arribat. L'exconcursant de programes com 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i 'GH VIP' ha esclatat al seu canal personal a Mtmad i ha donat a entendre que la situació que pateix junt amb el seu fill Nyan l'està sobrepassant. 

Cal recordar que el petit, fruit de la seva relació amb el jugador de futbol Jesé Rodríguez, va néixer amb una malaltia que l'obliga a rebre atenció diària i permanent. Totalment desconsolada, amb un mar de llàgrimes caient-li per les galtes, Ruiz ha explicat als seus seguidors que ja no pot més, tal com publica 'La Coctelera'. 

Una dura nit a soles amb el seu fill

La gota que ha fet vessar el vas ha estat una dura nit de la jove canària a soles amb el seu fill. «He passat una nit horrible, no puc ni parlar». En aquest sentit, Ruiz ha afegit que «em sento totalment desesperada. Quan estic molts dies així és que ja exploto, només tinc ganes de plorar perquè no tot és tan bonic com sembla. Perquè això és súper dur i més quan la meva família no pot ajudar-me, perquè sento que em moro. Estic sentint com si m'anés a donar un infart. No puc més». Una de les situacions que més cremen a Ruiz és la de no dormir.

«És súper dur. El no dormir em mata i, a vegades, penso que em donarà alguna cosa perquè ja no puc més. I la gent es pensa que tot és súper bonic».  Aquest atac de desesperació li ha arribat a la jove mare uns dies abans de marxar a viure sola amb el seu fill. Tot i que, tal com ella explica, això hauria de ser una bona notícia i un motiu per estar feliç, el cert és que té por de la situació per tornar a veure's sobrepassada per la malaltia del seu fill.

  • També et pot interessar: Aurah Ruiz s'enfonsa i comparteix un vídeo plorant al seu perfil d’Instagram

Se sent responsable del dolor de la seva família

«Això és cada dia. Per a intentar que Nyan estigui bé, jo he de patir molt, jo i la meva família. Estava plorant sola perquè no puc més. Només necessito dormir, ni menjar, perquè ni menjo ja». Sobre això, la canària afegeix que: «Em fa vergonya plorar i tot, però m'és igual perquè aquesta és la puta realitat, el que no tot és tan bonic, el que ningú veu i el què la gent jutja. Podent tenir tota l'ajuda del món i no tinc res. Crec que no aguantaré molt més, no puc, estic totalment desesperada». 

Realment, la situació de Ruiz és molt complicada i gens fàcil. Tot i que, fins ara, ha rebut l'ajuda de la seva família a causa dels problemes de salut del seu fill, Ruiz entén que «els meus pares m'ajuden quan poden perquè també tenen la seva vida, la seva feina i jo els estic matant lentament. I el pitjor és que és una persona qui es va encarregar de matar-nos lentament a mi i a la meva família, tot i tenir-ho tot per ajudar».

Aurah Ruiz
Aurah Ruiz ha manifestat estar al límit | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Aurah Ruiz se sincera sobre els seus retocs estètics