Corinna, l'amiga íntima del rei Joan Carles

Corinna demana parlar amb Letícia per aturar la campanya d'abús contra ella

L'amiga íntima del rei Joan Carles vol mantenir una «conversa madura» amb l'esposa de Felip VI

Corinna Zu Sayn Wittgenstein no pot més. La que fou amiga íntima del rei emèrit Joan Carles I ha estat, des que va sortir a la llum la seva polèmica relació amb el monarca, en el focus de la polèmica. Tant és així que està posant tots els recursos necessaris per a aturar la situació que pateix.  Un d'aquests recursos és de parlar directament amb la Casa Reial espanyola, en especial, amb la reina Letícia, tal com explica 'La Coctelera'.

Segons han afirmat els advocats de Corinna a la revista Fanity Fair, «Corinna espera que la Casa Reial es comprometi al seu degut temps amb les sèries qüestions plantejades. Corinna segueix disposada i preparada per a mantenir un diàleg raonable i madur amb la Casa Reial, però la primera condició de qualsevol conversa d'aquest tipus és que la campanya contra ella s'ha de detenir». 

Una campanya de set anys d'abús i intimidació contra ella

En aquest sentit, afegeixen que es tracta d'«una campanya de set anys d'abús i intimidació contra ella». I és que són molts els rumors i les pressions que Corinna porta rebent durant anys i, sembla ser, que aquesta situació ha arribat al seu límit.  Una de les informacions més greus que han sortit a la llum recentment ha estat publicada pel portal web 'OK Diario', el qual va destapar en el seu moment correus electrònics privats que es van intercanviar Corinna i el cap del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán.

Aquesta informació fa referència al fet que el CNI hauria contractat mercenaris per a poder aconseguir del seu despatx papers que afectaven els negocis de caràcter internacional del rei Joan Carles.  Fins i tot, el diari digital ha publicat les greus amenaces que hauria rebut Corinna com: «Entre Niça i Mònaco hi ha molts túnels».

Reina Letícia
La reina Letícia ha declinat parlar amb Corinna | La Coctelera

 

  • També et pot interessar: Les indiscrecions de les amigues de Barcelona obliguen Letícia a evitar Catalunya
  •  

Els seus advocats demanen parlar amb Casa Reial

Sens dubte, Corinna ha decidit posar punt final a aquesta situació que ja titlla d'inaguantable. Tot apunta al fet que no seria la primera vegada que els advocats de la princesa alemanya demanen poder posar-se en contacte amb la Casa Reial, tot i que sempre sense èxit. Concretament, el setembre de 2018 els advocats van presentar una sol·licitud que va ser denegada dies més tard per la Zarzuela. No conformes amb la decisió, un temps més tard van tornar a intentar-ho novament, però el resultat va ser el mateix: una total indiferència davant les peticions de la princesa Corinna.

Les negatives, però, no aconsegueixen que es doni per vençuda i ho seguiran intentant. La seva intenció, expliquen, és mantenir un diàleg «madur» amb la reina d'Espanya i, per això, s'han ficat en contacte amb el cap de la secretaria de Letícia, José Manuel Zuleta, duc d'Abrantes i una de les persones de més confiança de la reina. A partir d'ara, caldrà veure si la Casa Reial segueix mirant cap a un altre costat o si, per contra, fa front a una de les polèmiques que més han fet trontollar la seva estabilitat en els darrers anys.

  • També et pot interessar: Letícia repeteix l'estilisme de la baralla amb la reina Sofia un any després