Miguel Bosé

Miguel Bosé compleix 63 anys en un dels moments més durs de la seva vida

El conflicte més destacat és el de la separació de la seva exparella Nacho Palau

Miguel Bosé, un dels cantants més populars, internacionals i admirats del país, ha celebrat aquesta setmana el seu 63è aniversari. Complir anys, tot i que sempre és un motiu de vida, salut i alegria, no està sent la millor medicina per al cantant que, concretament, està passant per una delicada època personal, tal com explica 'La Coctelera'.

El conflicte més destacat que de ben segur li estarà donant molts mal de caps a l'artista és el de la separació amb el que ha estat la seva parella durant més dues dècades; Nacho Palau. Amb l'escultor, Bosé també havia aconseguit formar una família amb quatre fills.

Problemes amb els fills i la seva exparella

Ara bé, no sempre les separacions són amistoses i el cantant es troba ara en una nova crisis amb la seva exparella, ja que  li reclama la custòdia compartida dels seus fills i una compensació econòmica en relació a les societats que han compartit durant anys. 

Mentrestant, Bosé està vivint a Mèxic amb dos dels seus fills i, Palau, a València amb els altres dos. Un altre dels problemes als quals s'ha d'enfrontar en l'actualitat el cantant és el de la seva salut que, precisament, no està passant pel seu millor moment. En aquest sentit,  ja van saltar totes les alarmes fa unes setmanes quan va aparèixer a les xarxes socials amb una veu descaradament greu i una imatge molt pàl·lida. 

Finalment, va ser una de les seves germanes, Paola, qui va explicar que el cantant té un problema a les cordes vocals. Més enllà d'aquesta malaltia, tot apunta al fet que l'estrès hagi estat un altre dels factors desencadenants del malestar de l'artista. 

  • També et pot interessar: Paola Dominguín sobre la salut de Miguel Bosé: «És un problema de veu»
Miguel Bosé
Miguel Bosé està passant per un delicat moment personal | INSTAGRAM

 

La seva mare i les acusacions d'una periodista mexicana

I si això no fos suficient, Bosé també té dos fronts més oberts: l'acusació d'apropiació indeguda d'una obra de Picasso per part de la seva mare, i les acusacions d'una periodista mexicana que assegura que Bosé la va agredir. Referent a la seva mare, Lucía Bosé, assegura que el quadre del famós pintor va ser un regal de la seva 'tata', així i tot, els fills d'ella no ho consideren igual i es troben les cares ara davant d'un tribunal de justícia. 

Finalment, la periodista mexicana Shanik Berman ha donat a conèixer públicament que Bosé va propinar-li un cop de mà quan es gravava un vídeo en un sopar privat. Les acusacions, de moment, no s'han pogut demostrar i, per la seva banda, Bosé no s'ha manifestat al respecte.

  • També et pot interessar: Miguel Bosé es planteja demandar una vident que ha predit la seva mort