Anabel Pantoja parla de la seva pèrdua de pes

La cosina de Kiko Rivera va perdre 30 quilos gràcies a una estricta dieta i una intervenció quirúrgica
Anabel Pantoja ha perdut fins a 30 quilos en els darrers anys | GTRES

Anabel Pantoja, neboda d’Isabel Pantoja, s’ha convertit en una de les personalitats més conegudes de la cadena televisiva 'Telecinco' gràcies a la presència al plató de 'Sálvame' com a col·laboradora. A més a més, el seu esforç per mantenir un estil de vida més saludable ha fet que sigui el centre d’interès entre els seus companys i els mitjans de comunicació.

 

La seva vivència perdent pes pot ajudar a més persones a portar una vida més sana, i per això Anabel s’ha animat a compartir el seu mètode per aprimar-se 30 quilos a través de 'MorningGlory'.

 

La intervenció quirúrgica

L’inici del seu repte saludable va ser posar-se en mans de l’Institut d’Obesitat, on li van proposar diferents alternatives per aconseguir perdre pes: des d’una reducció d’estómac, a una banda gàstrica, passant per un anell gàstric i arribant a una dieta natural. De totes aquestes opcions la cosina de Kiko Rivera va triar la segona, motiu pel qual va haver d’ingressar a quiròfan per realitzar la cirurgia.

 

Anabel Pantoja ha confessat que la intervenció i el fet de perdre pes«m’han canviat la vida completament. Jo no tinc res a veure amb la persona que era abans. Continuo sent la mateixa òbviament, però he canviat. Abans em feia una mica de vergonya anar a la platja, em feia vergonya anar a comprar roba perquè havia d’anar a les botigues de senyora...».

 

En el seu testimoni afegeix: «Vaig perdre 30 quilos, aproximadament, i després vaig pujar 8 quilos, que estic intentant baixar i ja em queden cinc». Mitjançant el 'Plan Pantoja' proposat per 'Sálvame', la jove s’està esforçant per assolir el seu objectiu.

 

Tanmateix, comenta que «em veig més àgil. Ara que tinc nebots, jugo amb ells i salto i faig cabrioles. Em canso, és clar, però si hagués estat l’Anabel d’abans hauria estat impossible».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

La dieta correcta

El segon pas va ser demanar consell a la nutricionista Raquel Silvente per adoptar una dieta més saludable. Encara que la primera va ser excessivament dura per Anabel Pantoja, la nutricionista la va substituir per una altra més adequada que segueix actualment.

 

Segons paraules de Silvente, «és la dieta prèvia a una educació alimentària correcta. Només li calen afegir els hidrats de carboni, segons l’activitat física que es realitzi diàriament». La col·laboradora de 'Sálvame' ha explicat que un dels aliments que més ingeria i que ha hagut de deixar de banda han estat els fregits a causa del seu elevat nombre de calories. Tot i les dificultats que poden presentar-se en un procés tan llarg, Anabel Pantoja assegura que se sent segura de si mateixa i també com una «dona real».

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari