El nou projecte empresarial de Messi: crear una marca de roba

La gestió de la firma anirà a càrrec de la seva germana, Maria Sol

Leo Messi
El nou projecte empresarial de Messi: crear una marca de roba | CatalunyaDiari.cat

No és quelcom sorprenent que els futbolistes s'embarquin en projectes empresarials d'allò més diversos. De fet, gràcies a la seguretat econòmica de la qual gaudeixen, són les persones que menys risc corren a l'hora d'engegar un nou negoci. Aquestes afirmacions encara cobren més sentit si la persona que decideix emprendre és una de les més ben pagades del món, com és el cas de Leo Messi.

Leo Messi crearà una nova línia de roba

I és que el crack blaugrana acaba de tancar una aliança amb MGO i la germana del prestigiós Tommy Hilfiger, amb l'objectiu de crear una nova línia de roba de carrer que, a més, comptarà amb el seu propi ecommerce global, el qual rebrà el nom de The Messi Store.

Les peces seran d'alta qualitat i, tal com recull el mitjà 'Mundo Deportivo', la línia s'emmarcarà dins del segment alt, comptarà amb un toc esportiu i anirà dirigida a un públic que serà, principalment, masculí.

Maria Sol, germana de Messi, serà l'encarregada de crear la línia

Però aquests no són els únics fets destacables del nou projecte del capità del FC Barcelona. Leo Messi ha volgut que tot quedi en família, i per això ha pres la determinació que la seva germana, Maria Sol, sigui la responsable de dissenyar la col·lecció de la nova marca.

Així les coses, està previst que la marca doni el seu tret de sortida a partir del mes de juliol. Caldrà veure si aquest negoci té més èxit que l'últim projecte de la seva parella Antonella, la qual es va veure obligada a tancar la botiga que tenia amb la dona de Luis Suárez a Barcelona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari