INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Gonzalo Caballero rep una greu cornada a Las Ventas

El torero i parella de Victòria Frederica ha estat traslladat d'urgència a l'hospital La Fraternidad
Gonzalo Caballero, traslladat d'urgència a l'hospital per una greu cornada
Gonzalo Caballero, traslladat d'urgència a l'hospital per una greu cornada | Instagram

Gonzalo Caballero, un dels toreros més prometedors del moment, patia el passat dimarts una cornada gravíssima a la cara externa del maluc esquerre a ‘Las Ventas’, per la qual era traslladat d’urgència a l’hospital de La Fraternidad, després de ser atès ràpidament a la mateixa plaça per estabilitzar-lo.

 

Un ensurt que no va presenciar la seva parella Victòria Frederica, que no es trobava a la plaça, tot i que sí que hi havien assistit famosos com Kiko Matamoros i la seva parella actual Marta López, i altres cares conegudes com són Fernando Romay i Javier Moro.

 

Caballero, estable

Tot i la gravetat de la cornada, el seu apoderat va sortir a la plaça per tranquil·litzar els assistents a la corrida i comunicar-los que Gonzalo Caballero es trobava estable: «He estat parlant amb ell i la veritat és que està molt tranquil, està relaxat, amb el tema de la sedació, però molt animat».

 

Minuts abans de la greu cornada de Caballero
Minuts abans de la greu cornada de Caballero | CatalunyaDiari.cat

 

El futbolista Iker Muniain i la seva parella es trobaven a la plaça també, ja que mantenen una bona amistat amb el torero, motiu pel qual no van dubtar en apropar-se a l’hospital per visitar Cabellero unes hores més tard. La cornada ha estat greu i l’informe mèdic així ho ratifica: «Ferida per asta de bou en la cara externa i terç mitjà del maluc esquerre, amb una trajectòria ascendent de 25 cm que produeix destrosses en el múscul tensor de la fàscia lata, vast extern i isquiotibials i arriba a la cara posterior del fèmur, contusionant el nervi ciàtic i afectant l’ísquium.»

Un cop a l’hospital  i amb la situació controlada, l’apoderat va fer unes declaracions en què ratificava el què li havien dit a la plaça: «És una cornada molt greu, hem d’esperar unes 48 hores per veure com evoluciona».

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari