L'estiu del 2013, l'etapa 'reial' més moguda de Letícia

Letícia mai s'ha acabat d'adaptar a l'entorn del seu marit, ja que venia de ser una dona lliure i acostumada a decidir sobre la seva vida

Els reis d'Espanya
Felip i Letícia celebren 15 anys de matrimoni | Cedida

Més enllà de monarquies i contes de fades, la veritat és que avui en dia la realitat, per sort, supera la ficció, i parelles com la del rei Felip VI i Letícia, no deixen de ser relacions normals. Salvaguardant les distàncies d'una relació sentimental entre els màxims representants d'un país, en la intimitat o en els seus problemes diaris no deixen de ser una parella com una altra.

També en les diferències i desavinences i, òbviament, en èpoques més o menys bones. Cert és que a la gent el sorprèn o li genera certa curiositat el saber els motius pels quals els reis d'Espanya discuteixen o tenen una mala relació, per això, els rumors sobre possible ruptures passades fan que qualsevol persona segueixi una mica de a prop la vida dels monarques. En aquest sentit, sembla que la crisi més greu per la qual ha passat la parella va tenir lloc el 2013, tal com ja es va explicar a CatalunyaDiari.

Ara, però, ha sortit a la llum que els dubtes de Letícia van anar més enllà, ja que, fins i tot, la monarca va necessitar evadir-se de la família sortint un dissabte amb les seves amigues per Madrid —quelcom molt estrany en l'entorn monàrquic— i no anant a les ja clàssiques vacances a Mallorca. 

Letícia mai s'ha acabat d'adaptar al voltant del seu marit

Els motius només els saben ells, però són diverses les informacions les que apunten al fet que Letícia mai s'ha acabat d'adaptar a l'entorn del seu marit. Ella venia de ser una dona lliure, capacitada per decidir sobre la seva vida. Li agradava sortir de festa amb les amigues, anar a concerts o, simplement, no donar explicacions de què feia. Però casar-se amb l'hereu de la corona d'Espanya no és tasca fàcil i, a banda d'assumir el seu amor, també has de fer el mateix amb el seu entorn, família i obligacions.

Aquest extrem Letícia no ho ha portat mai gens bé i, en el cas que estiguessin a punt de separar-se en algun moment de la seva relació, aquest hauria estat el motiu. El 2013 aquestes diferències es van fer força evidents quan es va veure una matinada a Letícia amb unes amigues per un bar de Madrid. 

Un estiu mogut per Mallorca

També van saltar les alarmes quan no va acompanyar al rei Felip a les seves vacances estivals a Mallorca fins tres dies després de la seva arribada a l'illa. Però no només això, sinó que, a banda d'arribar tard a Mallorca, Letícia també va marxar abans del previst. Va ser en aquest moment quan realment es va plantejar la possibilitat que els reis d'Espanya no estarien passant pel seu millor moment. Sigui com sigui, la veritat és que aquest maig celebren ja 15 anys de matrimoni que, malgrat els seus alts i baixos, també han estat plens d'amor.

Imatge de la família reial
A Letícia sempre li ha costat adaptar-se a l'entorn del seu marit | CatalunyaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...


Comentaris
Tresa
DEBO ENTENDER QUE TODO, O CASI TODO LO QUE SE PUBLICA DE LA FAMILIA REAL....ES MENTIRA....SOLO ES INVENCION PERIODISTICA? YA ME DABAN PENA, LOS PRINCIPES PRIMERO, REYES DESPUÉS. LOS REYES EMERITOS, E HIJAS..... ENTONCES AHORA CASI ME DAN ASCO QUE UNAS FAMILIAS REALES SE HAGAN, O DEJEN HACER DE SU VIDA, UN ESCÁNDALO, TAN VULGAR...!!! SRES. ESTO NO ES DE BUEN RECIBO, ES DE PERSONAS, DE BAJA CLASE Y ESTOFA, Y DAN A KA FAMILIA REAL AL COMPLETO, UN VISION DEPLORABLE, YO ME ATEVERIA A DECIR, DE LA CLASE MAS BAJA, TIPO ESCORIA JAMAS HUBIESE CREIDO, QUE A SABIENDAS, OUDIESEN CAER TAN BAJOS SI ALGO DE RESPETO, NE QUEDABA DE LA FAMILIA REAL, EN EL CONJUNTO MAS BAJOS NO HAN PODIDO CAER. CUALQUIER MONARQUIA LAVA SUS MISERIAS EN CASA ESTA NO SOLO, NO LAS LAVA EN PRIVADO SUS MISERIAS, QUE ENCIMA LAS TIENDE AL SOL. COMO SI DE TROFEOS SE TRATASE. P A T E T I C O S.......TODOS LA REALEZA ESPAÑOLA.

envia el comentari