Letícia va sofrir un atac d'ansietat un mes abans de la seva boda a Barcelona

Els dos promesos havien tingut una forta discussió a l'avió que els portava a Barcelona

Felip i Letizia, el dia de la seva boda, el 22 de maig de 2004
Felip i Letizia, el dia de la seva boda, el 22 de maig de 2004 | Cedida

Tot just fa quinze anys s'estava celebrant l'esdeveniment més important de la Casa Reial: havia arribat el dia de la boda del príncep Felip i la periodista Letícia Ortiz. El 22 de maig de 2004 era el dia que tothom estava esperant, el millor dia de les seves vides, el dia que Letícia Ortiz passaria a ser Princesa d'Astúries. Però no tot va ser tan bonic com va semblar, i és que Letícia va tenir dubtes un mes abans de la seva boda, a causa de la crisi d'ansietat que va viure durant la prova del vestit de núvia a Barcelona.

Segons publica 'Jaleos', el dia 15 d'abril del 2004, la parella promesa havien viatjat fins a la capital catalana, acompanyats de la reina Sofia i la mare de Letícia Ortiz, Paloma Rocasolano. Mentre que Felip havia d'acudir a una reunió, les tres dones s'havien dirigit a la ciutat comtal amb l'objectiu d'acudir al taller de Manuel Pertegaz, el modista encarregat de vestir a la futura princesa el dia de la seva boda. 

Una crisi d'ansietat que gairebé acaba amb la boda Reial

El dia estava perfectament programat perquè Letícia i la seva futura sogra, a qui també havia de vestir Pertegaz, poguessin dur a terme per ordre les seves respectives proves. Els problemes van arribar en el moment en què Letícia Ortiz va sofrir un atac d'ansietat, instants després d'arribar al taller de moda. Ortiz va començar a dir coses relacionades amb què ho volia anul·lar tot, que no es casava, que volia fer-ho... Tal com informa el mitjà esmentat, els dos promesos havien tingut una forta discussió a l'avió que els portava a Barcelona.

Letizia va tenir dubtes abans de casar-se
Letícia va tenir dubtes un mes abans de casar-se | Cedida

Així doncs, vistes les circumstàncies, van decidir traslladar-se al Palauet Albéniz de Montjuïc, on s'acostumava a allotjar la Família Reial cada vegada que visitava la capital catalana. Allí es van reunir amb el Príncep Felip, a qui havien avisat de la situació. Després d'una forta discussió que se sentia per tot el Palauet, la futura Princesa es va deixar convèncer i, finalment, a les vuit de la tarda va acudir a les oficines del dissenyador per tal d'ultimar tots els detalls del seu vestit i que la boda anés sobre rodes.

Després d'una hora de cita amb el modista, les tres dones van abandonar el taller del dissenyador, amb un gran somriure a les seves cares, mentre alguns curiosos i seguidors de la Família Reial s'acostaven a saludar la Reina i la futura Princesa, mentre li cridaven «guapa, guapa!». Un mes després, la boda de l'any ja havia arribat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari