La reina Letícia amaga el seu espectacular físic en hores d'esport, dieta i operacions

En el seu dia a dia segueix una alimentació que evita per complet els ultra processats, els sucres i additius

La reina Letícia
Letícia sempre impressiona amb els seus elegants estilismes | Cedida

La reina Letícia té, per se, un físic fàcil de lluir. És prima, és guapa i sap explotar-se els seus millors punts a favor. Així i tot, des que es va fer reina d'Espanya, compta amb l'ajuda de grans professionals que l'assessoren, guien i ensenyen a estar, si hi cap, més guapa i esplèndida.

Per a Letícia hi ha tres pilars fonamentals que cuiden el seu aspecte físic i, en conseqüència, la seva salut: l'esport, l'alimentació i els retocs estètics. Per a Letícia és imprescindible seguir uns bons quadres d'exercici físic que la mantinguin en forma mental i físicament. 

La reina rep cada dia la visita d'un entrenador personal

En aquest sentit, fonts pròximes a la monarquia asseguren que la reina rep cada dia la visita d'un entrenador personal que li dissenya activitats que, en l'actualitat, estarien dirigides a tonificar el seu cos. Altrament, també practica boxa i ioga, disciplina que en alguna ocasió ha manifestat tenir-la enganxada. Gràcies a tot aquest exercici, Letícia pot lluir un treballat cos i, fins i tot, musculat. Un altre dels pilars de la salut de la reina és l'alimentació.

En el seu dia a dia segueix una dieta mediterrània que evita per complet els menjars ultra processats, els sucres i additius. També restringeix altres aliments com els llegums o l'arròs. Aquest estil d'alimentació, el més saludable possible, també li ha traspassat a les seves filles, les infantes Elionor i Sofia, a les quals tracta de transmetre la importància de cuidar-se en cos i ànima. Finalment, un altre dels trucs que té la reina per a mantenir-se sempre radiant són les operacions de cirurgia estètica.

Operacions de cirurgia estètica

Per tots és sabut que Letícia es va operar fa ja uns anys els pits i, posteriorment, el nas. A banda d'aquestes dues operacions, són moltes les informacions que asseguren que, de tant en tant, Letícia es va fent altres retocs que la mantenen malgrat el pas dels anys. L'ús de maquillatge orgànic i unes delicades i exclusives cremes facials, serien altres de les raons per les quals Letícia sempre brilla amb nom propi.

Imatge de la reina Letícia al sopar de gala argentí
El cos de la reina està en forma | CatalunyaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari