Apareixen noves dades que reobren la polèmica sobre la mort de Mario Biondo

Els jutjats de Palermo han descobert que dies després de la mort, algú va accedir control remot al seu ordinador en fins a dues ocasions

Mario Biondo
Ja fa sis anys de la mort de Mario Biondo | La Coctelera

El cas de Mario Biondo sembla no tenir fi. El càmera de televisió i llavors marit de la periodista Raquel Sánchez Silva, va aparèixer mort fa sis anys al seu domicili de Madrid per causes que, des d'Itàlia, encara s'estan investigant.

La justícia espanyola va determinar que Biondo va morir per suïcidi, ara bé, no creu el mateix la de Palermo, ciutat natal del mort, que des que els seus pares demanessin reobrir el cas, busca les veritables raons del terrible succés.

Noves informacions que deixen entreveure que alguna cosa estranya

En aquest cas, han sortit a la llum noves informacions que deixen entreveure que alguna cosa estranya passava a la vida de Biondo i la periodista. Concretament, el periodista Andrés Guerra ha estat l'encarregat de revelar ara una altra de les peces de la investigació que apunten directament a la implicació de Sánchez Silva en la mort del que fou el seu marit. 

Segons Guerra, els jutjats de Palermo han descobert que dies després de la mort de Biondo, algú va accedir control remot al seu ordinador en fins a dues ocasions. La primera vegada des d'una empresa en la qual treballa un cosí de la presentadora espanyola i, la segona, des de Palència, ciutat natal de Sánchez Silva. 

Raquel Sánchez Silva ha defensat que el seu home va morir per causes que desconeix

Tot i que ella ha defensat per activa i passiva que el seu home va morir per causes que desconeix, el cert és que la justícia italiana la té en el punt de mira en creure que podria haver-se tractat d'un assassinat. Assassinat en el qual podria estar implicada la periodista que ara ja ha refet la seva vida tornant-se a casar i tenint dos fills.

Van ser els pares de Biondo els qui van decidir reobrir el cas després de veure massa incongruències en la mort del seu full. Des de llavors, la justícia italiana treballa per la seva banda tractant d'esbrinar les veritables causes de l'aparició del cos sense vida de Biondo.

Raquel Sánchez i Mario Biondo, en arxiu | EspañaDiario.com

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari