Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva

Publiquen les paraules de Raquel Sánchez Silva després de la mort de Biondo

El programa italià 'Le Iene' (Las Hienas) emet el vídeo de les declaracions de la presentadora als jutjats de Madrid

La mort sobtada d'una parella mai és una experiència fàcil de pair. Ara bé, si a més a més, les causes de la mort són tèrboles, es troben el cadàver penjat i la justícia d'un altre país t'investiga per presumpte homicidi, les coses i el tràngol es comencen a complicar una mica més.  I precisament per aquesta situació és per la que està passant la presentadora espanyola Raquel Sánchez Silva, des que en 2013 es va trobar el cos sense vida del seu marit, Mario Biondo. 

Tot i que la justícia espanyola va tancar el cas per un presumpte suïcidi, la família del traspassat no ha parat de lluitar fins a aconseguir que es reobri el cas, ja que consideren que les causes de la mort del seu fill no estan clares i apunten que es podria tractar d'un assassinat, tal com explica 'La Coctelera'.

La declaració de la presentadora als jutjats

En aquest sentit, ara és la justícia italiana, concretament la Fiscalia de Palerm, ciutat natal del mort, la que ha decidit reobrir el cas que apunta directament a la presentadora com a col·laboradora de la mort de Biondo.  Davant aquest nou front de Sánchez Silva, la periodista es va veure obligada a declarar en els jutjats de Plaza de Castilla de Madrid davant fiscals italians. Les imatges de la seva declaració han sortit a la llum a través del programa italià 'Le Ieni '(Las Hienas), de Mediaset Italia.

En la reproducció del vídeo es pot veure com Sánchez Silva es mostra abatuda per la causa. No obstant això, sorprèn que a la majoria de les preguntes dels fiscals italians, ella respongui sempre amb un «no ho recordo» o altres evasives.  Cal destacar que les principals investigacions que, segons els italians, podrien relacionar la presentadora amb la mort de Biondo, són aquelles les quals es parla de la relació entre la dona i un traficant de drogues també italià.

  • També et pot interessar: Els pares de Mario Biondo aconsegueixen que es reobri el cas sobre la mort de l'espòs de Raquel Sánchez Silva

La suposada intervenció d'un traficant de drogues

Segons el programa 'Le Ieni '(Las Hienas), Biondo va parlar hores abans de la seva mort amb aquest traficant, tot i que ella nega saber qui és.  Aquesta darrera informació no acaba de convèncer als fiscals que li recorden que s'ha pogut esbrinar com ella mateixa tenia guardat el contacte d'aquest home en el seu telèfon particular. 

En aquest punt, Sánchez Silva, visiblement indignada, li recrimina al jutge que s'estigui parlant de la seva intimitat i, per aquest motiu, demana l'empara.  Per la seva banda, el fiscal li recrimina a la presentadora la seva actitud i es mostra sorprès que ella no es defengui, ja que li recorda que «podria ser imputada per homicidi». 

Es va intercanviar Sánchez Silva missatges i trucades amb un traficant?

Davant aquestes paraules, la vídua lamenta: «Jo que sóc ciutadana espanyola, he d'aguantar que m'amenacin d'investigar-me a Itàlia, senyor jutge? No em sembla just». Lluny de cessar en la seva actitud, el fiscal italià li respon que  «ningú l'està amenaçant, només demanant que respongui a la pregunta: 'Ha intercanviat missatges o trucades amb el traficant? Respongui, si us plau'». Finalment, Sánchez Silva sentencia amb un: «Li estic dient que no ho recordo».

Raquel Sánchez Silva
La presentadora es mostra abatuda en la seva declaració als jutjats | GTRES

 

  • També et pot interessar: TVE prescindeix del programa de Raquel Sánchez Silva