Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'actriu va aparèixer en sèries famoses com 'Farmacia de guardia' o '¡Ay, señor, señor!'

Mor l'actriu Paloma Cela als 76 anys a causa d'una malaltia renal

L'estrella de la ficció còmica espanyola estava ingressada a l'Hospital de La Paz de Madrid per una insuficiència renal
L'actriu va aparèixer en sèries famoses com 'Farmacia de guardia' o '¡Ay, señor, señor!'
L'actriu va aparèixer en sèries famoses com 'Farmacia de guardia' o '¡Ay, señor, señor!' | GTRES

 

Aquest cap de setmana la família de l'actriu espanyola, Paloma Cela, donava a conèixer la trista notícia de la seva defunció.  L'estrella de la ficció còmica espanyola va morir el passat dissabte, a primera hora del matí, després de lluitar contra una malaltia renal. L'actriu ha estat incinerada al cementiri de l'Almudena.

Cela va passar els seus últims dies  ingressada a l'Hospital de La Paz de Madrid a causa d'una insuficiència renal, la malaltia que va posar fi a la seva vida, segons recull 'La Coctelera'. L'actriu espanyola va arribar a demanar públicament un ronyó per a ella. Un cop va poder sotmetre's al trasplantament es va veure obligada a retirar-se dels escenaris.

«No ens ho esperàvem»

La filla de l'actriu, Paloma, va explicar als periodistes que es van acostar fins al tanatori que la tràgica notícia els va arribar de forma inesperada: «No ens ho esperàvem. Tots creiem que es recuperaria». Ni familiars ni amics ens pensàvem que la malaltia podria posar fi a la vida de Cela.

Fins al tanatori hi van anar tot un seguit de rostres coneguts per tal de donar-li l'últim adéu. L'actriu, Rosa Valenty, va declarar a 'Socialité': «El gran amor de la seva vida està allí a dalt i segur que l'haurà rebut amb els braços oberts. Ella, des d'allí dalt, ens enviarà coses bones». També s'hi va acostar el seu amic i company de professió, Andrés Pajares, que es va mostrar abatut i només va tenir paraules d'afecte cap a la difunta. 

L'actriu va fromar part de l'equip de la sèrie 'Farmacia de Guardia'
L'actriu va formar part de l'equip de la sèrie 'Farmacia de Guardia' | GTRES

 

Una gran trajectòria

Paloma Cela va ser una de les models més representativa dels anys 60 i 70 i uns anys després va començar a formar part del món del cinema. Va protagonitzar diverses pel·lícules de Mariano Ozores i també va compartir escena amb grans actors com Gracita Morales o José Luis Vázquez.

  • Altres notícies: Paola Dominguín sobre la salut de Miguel Bosé: «És un problema de veu»

L'actriu però no només va protagonitzar formats cinematogràfics sinó que també va trepitjar els escenaris de grans teatres.  Una de les obres protagonitzades per Cela va ser 'La venganza de la Petra' de Carlos Arniches. No obstant això, l'actriu es va convertir en un dels rostres més coneguts gràcies a la seva participació en diverses sèries televisives com 'Farmacia de guardia', '¡Ay, señor, señor! o 'Cruz y raya.com'  de 'RTVE'.