INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Paula Echevarría i Bustamante posen a la venda la seva espectacular casa

L'immoble té 500 metres quadrats, diferents estances i una piscina amb un ampli jardí
Paula Echevarría i David Bustamante
L'exparella té una filla en comú, Daniela | GTRES

David Bustamante i Paula Echevarría volen acabar amb una de les poques coses que els mantenen en contacte: la casa de Villafranca del Castillo, a Madrid. Després de diversos anys separats, el cantant i l'actriu han decidit posar a la venda l'espectacular casa que compta amb 500 metres quadrats, diferents estances i una piscina.

 

Les fotografies que s'han filtrat de l'immoble daten de l'any 2011 i, per això, cal imaginar-se la distribució i decoració de la casa d'una forma diferent de la qual la tenien la parella, però així i tot, ja es desprèn que no li faltava cap mena de detall.

 

 

Cuina de la casa de Bustamante i Echevarría
La cuina és un dels espais que més van reformar | Xarxes Socials

 

Una enorme casa amb una envejable piscina

Un enorme menjador amb diversos sofàs i una xemeneia, integraven un dels espais més importants de la casa, seguit d'una àmplia cuina on poder cuinar sense problemes i dur els principals àpats del dia. També destaquen dues habitacions grans i espaioses on, probablement, s'ubicava el matrimoni i la seva filla Daniela. Però si hi ha una cosa que crida l'atenció és el gran jardí i la increïble piscina.

 

El menjador de la casa de Bustamante i Echevarría
El gran menjador té diversos sofàs i una xemeneia | Xarxes Socials

 

Aquest espai exterior segurament devia ser un dels que més gaudien junt amb la seva filla, de fet, Echevarría va arribar a publicar alguna fotografia en l'espai de la piscina a les seves xarxes socials. Finalment, tal com es pot veure a les fotografies, la casa disposa d'una sala ambientada en Marrakech amb coixins i decoració típica del país. Amb aquesta venda, l'exparella vol anar tancant episodis de la seva vida que ja queden en el passat i que els hi recorden que l'únic que els unirà per sempre és la seva filla.

 

L'habitació de la filla del cantant i l'actriu
L'habitació de Daniela és gran i plena de joguines | Xarxes Socials

 

Una sala ambientada en un estil àrab
La casa té una sala ambientada en un estil àrab | Xarxes Socials

 

El jardí i la piscina de la casa
L'espai més espectacular és el jardí i la piscina | Xarxes Socials

 

L'habitació de matrimoni de la casa
L'habitació de matrimoni també és gran i espaiosa | Xarxes Socials

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari