Alejandra Rubio mostra públicament una foto amb Sergio, el seu germà

El jove és fruit d'una relació que l'exmarit de Terelu Campos va tenir abans d'estar amb ella

Alejandra Rubio, filla de Terelu, és una bona persona i solidària
Alejandra Rubio, filla de Terelu, és una bona persona i solidària | INSTAGRAM

Les Campos no van al mateix compàs. Mentre que cada dia es fa més efectiva la marxa televisiva temporal de les germanes Carmen Borrego i Terelu Campos i la més aviat definitiva de la mare, María Teresa Campos, la petita de la família, Alejandra Rubio, comença a estar més present que mai. 

Tot i que Rubio no participa en cap programa com si que ho feia fins fa poques setmanes la seva mare, té un canal a Mtmad a través del qual manté al dia als seus seguidors i va generant un degoteig d'informació sobre la seva vida personal i familiar. 

Revela la identitat del seu germà

Una de les darreres sorpreses amb les quals s'ha presentat al seu canal Rubio ha estat la publicació d'una fotografia del seu germà, Sergio Rubio. Concretament, la filla de Terelu va mostrar una imatge al seu perfil d'Instagram en la qual se li pot veure amb un noi, més gran que ella i amb una evident semblança física. La fotografia s'acompanyava del text: «Love U hermanito». D'aquesta manera, Rubio treia a la llum la identitat del seu germà gran, fruit de la relació que va tenir el seu pare, Alejandro Rubio, abans d'estar amb Terelu.

Cal recordar que Sergio Rubio mai ha volgut mostrar la seva vida i, de fet, fins fa ben poc era un autèntic desconegut. Malgrat tot, la seva germana ha decidit mostrar a tothom l'estima que té pel seu germà i trencar d'una vegada per totes amb els secretismes que rodegen la seva família. De fet, Rubio cada vegada es mostra més còmoda en el seu canal d'Mtmad i estranya és la vegada que no explica quelcom sobre la seva vida personal o, fins i tot, familiar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love U hermanito

Una publicación compartida por ALX 🖤 (@alerubioc) el

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari